Pass

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Çaycuma’da Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

Törene Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Gedik, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire ve okul müdürleri, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Törende Çaycuma Belediyesi’nin sorumlu olduğu ses düzeninde aksaklık yaşandı. Törenden önce hazır olması gereken ses düzeni, tören saati gelmesine rağmen hazır olmayınca törene katılanlar dakikalarca beklemek zorunda kaldı. Ses düzenindeki aksaklık giderilmeyince program gecikmeli olarak başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk anıtına çelekleri Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı koydu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen şunları söyledi; “Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerini sağlamlaştıran 30 Ağustos zaferinin 94. Yıldönümünü kutlamanın heyecanını yaşamaktayız. İlk günkü guru ve duygularla kutladığımız bugün, Atatürk’ün önderliğindeki yüce Türk ulusu işgalci orduları, anavatan topraklarından kesin olarak atarak ebedi özgürlük ve bağımsızlığına kavuşmuştur. Bu zafer her safhası tek tek düşünülerek hazırlanmış ve aynı zamanda tek yürek bir millet olarak Türk ordusunun ortaya koyduğu eşsiz bir eserdir. Türk milletinin son bin yıllık tarihinde Ağustos ayının yeri başka bir anlam taşır. Yüce Türk ulusundan aldığı destekle Türk silahlı kuvvetleri en zor şartlarda modern çağın ihtiyaç duyduğu nitelikler ile donanmış olarak yurdunu, ulusunu ve ülkesini savunarak hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan görevini yerine getirmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kendisine verilen görev ve yetkiler dahilinde Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü ver bekası için yorulmadan çalışmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşünceler içinde başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı vatanımız için canı pahasına görev yapmış olan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk silahlı kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı ve hayatlarını yitiren vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Lise öğrencilerinin okuduğu şiirlerinin ardından kutlama programı sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2779
30.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın