Pass

Hakkâri’de merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş 23 yaşındaki Sacit Olcay Kabaklıoğlu'nun acı haberi ailesine iletildi. Hakkari-Çukurca Karayolu üzerindeki Ağaçdibi Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlere yönelik dün sürdürülen operasyon sırasında çıkan çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Sacit Olcay Kabaklıoğlu, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Şehit Kabaklıoğlu'nun Çaycuma’nın Çay Mahallesi'ndeki ailesi acı haberle yıkıldı. Baba Veli Kabaklıoğlu'ndan uzun yıllar önce ayrılan annesi 48 yaşındaki Yeter Kabaklıoğlu'na acı haberi Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen verdi. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. 1 yıllık Uzman Çavuş Sacit Olcay Kabaklıoğlu'nun geçen Ramazan Bayramı'nda izne geldiği belirtildi. Kabaklıoglu'nun cenazesi, TSK’ya ait uçakla Zonguldak Havalimanı’na getirildi.

Şehidi havaalanında; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, İl Jandarma Alay ve Garnizon Komutanı Albay Haluk Selvi, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, ilçe ve belde Belediye Başkanları, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, şehidin yakınları ile çok sayıda askeri erkân karşıladı. Edilen duaların ardından şehidin na’şı askerlerin omzunda cenaze aracına bindirildi. Bu sırada şehidin annesi Yeter Keskin ve ablası Özlem Kabaklıoğlu güçlükle sakinleştirildi. Cenaze, kalabalık bir konvoy eşliğinde Çaycuma Belediyesi Şehit Kerim Keçeci Kapalı Pazaryeri'ne getirildi.

Cenaze törenine; Vali Ali Kaban, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Şerefettin Turpçu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, şehidin yakınları olmak üzere binlerce vatandaş katıldı. Okunan Kuran-ı Kerimin ardından İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ün kıldırdığı cenaze namazı kıldırarak helallik istedi. Ardından şehidin na’şı protokolün omuzlarında araca bindirildi. Bu sırada elinde plaket olan bir gazi gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Güzelyaka Köyü’nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 8098
18.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın