Pass

Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tunç mesajında: ” Milli Bir Eğitim İçin Milletin Değerlerini Benimsemek Şarttır’ dedi.

Başkan Kenan Tunç’un Mesajı: “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. İçeriden ve dışarıdan çeşitli baskı ve saldırılarla karşı karşıyayız. İslam Âleminde son kale Türkiye, Aziz Milletimiz ve Milletin Adamlarıyla birlikte direniyor.

Bu süreci çok iyi değerlendirmek ve yarınlara daha güvenli bir şekilde yürümek zorundayız. Bu güveni tesis etmenin en güzel yolu eğitimden, ama gerçekten Milli Eğitim’den geçmektedir.

Milli bir eğitim için, hazırlanan materyallerin tekrar tekrar gözden geçirilmesi ve eğitimin mutlaka milli temeller üzerine oturtulması gerekmektedir.

Milli bir eğitim için sadece materyallerin milli hazırlanması da yetmez. Eğitim ve Öğretimi verecek olan ve maaşını bu necip milletin vergilerinden ve bu devletin kasasından alan eğitimcilerin de milli olması, milli düşünmesi ve milli çalışması yani bu milletin değerlerini benimsemesi gerekmektedir. Kısacası “Milli bir eğitim için Milletin Değerlerini Benimsemek Şarttır”

Beynini içeride ve dışarıdaki vatan hainlerine kiralamış olanların milli olmaları ve milli bir eğitim vermeleri düşünülemez. Eğer Milli Eğitimin içine sızmış böyle sinsi parazitler ve militanlar varsa bunların bir an evvel temizlenmesi şarttır. Bu temizliğin de kesin bilgi ve belgelere dayanarak, adalet ölçüleri içinde yapılması mensup olduğumuz inanç dünyamızın bir gereğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Yeni Eğitim ve Öğretim yılında milyonlarca gencimizi bilgi ve becerilerine emanet ettiğimiz değerli öğretmenlerimize bu cennet vatana yararlı nesiller yetiştirmek adına inanç ve heyecanla yapacakları çalışmalarında Cenab-ı Hak’tan muvaffakiyetler diliyorum.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı; saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimiz başta olmak üzere Bütün Milletimize Hayırlı Olsun…”

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2325
19.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın