Pass

2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Çaycuma’da kutlama programı gerçekleştirildi.

Programa; Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökce, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Gedik, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, okul ve daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından anıta çelenk sunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir günün ve anlam önemini anlatan konuşmasında şunları söyledi; “Hepimiz bilmeliyiz ki, ülkenin gelişmişlik düzeyi eğitimli insan sayısı ile ölçülür. Genç nesillerimizi hep birlikte vatan, millet ve devlet sevgisi ile dolu, tarihini bilen, dostunu düşmanını tanıyan, geçmiş gelecek sentezi yapabilme şuuruna erişmiş vatanseverler olarak yarının dünyasında söz sahibi olacak şekilde yetişmek zorundayız. Yeni nesillerimizin eğitimin her kademesinde gerekse hayatta, öz güveni yüksek, çalışkan ve üretken vatandaşlar olmalarında ilköğretim hayati bir rol oynamaktadır. 2016- 2017 eğitim öğretim yılından itibaren okullarımızda öğrencilerimize tıpkı 1071 Malazgirt şuuru, 1453 fetih ruhu, 1915 Çanakkale şuuru, 1919 Kurtuluş ruhu gibi 15 Temmuz surunu da kavratmak, kazandırmak ve benimsetmek amacıyla 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşananların anlamını, gerekçesini ve milletimizin bu kalkışmadaki kahramanlıklarını şehitlerimizi, gazilerimizi anlatmak en önemli önceliğimiz arasında olmuştur”.

Daha sonra Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki 75. Yıl İlkokulu tarafından hazırlanan kutlama etkinliğine geçildi.

Burada günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı gerçekleştiren Öğretmenlerden Metin Yılmaz şöyle konuştu; “2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla okula tekrar adım atma heyecanını öğretmenlerime öğrencilerime kavuşmamanın mutluluğunu ve öğrencilerimize yeni ufuklar kazandırmak için canla başla çalışan meslektaşlarımızın gurunu yaşamaktayız. Eğimin sağlam temeller üzerinde kurulmasında ve kişilerin ileriki yaşlarda başarılanda ilköğretimin önemi yadsınamaz bir gerçektir. Çağımızda bilgi hem çok çeşitlendi hem de ulaşılması çok kolay hale geldi. Hızlı gelişen ve değişen bir dünyada yaşıyoruz. İşte bugün hep birlikte geleceği biçimlendirecek dünyayı değiştirecek Türkiye’nin aydın insanları olacak değerli öğrencilerimiz için çalışmaya başlıyoruz. İnsanlığı ilk eğitim aldığı yer ailesi, ilk öğretmenleri de anne babasıdır. Bu sebeple bizlere en büyük desteği aileler verecektir. Okullarımızda kişiliği gelişmiş ilke ve hedefleri olan çağdaş, bilgili, küçükleri seven ve koruyan, büyüklerine karşı saygılı, zorluklarla baş eden geleceğin gençleri olarak yetiştiriyoruz. Öğrencilerimin başarısı Cumhuriyetimizin Türkiye’nin temellerini daha da sağlamlaştıracak ve ülkemizin geleceği umut dolu olacaktır.”

Öğrencilerin okuduğu şiirler ve folklor gösterilerinin ardından 4.’üncü sınıf öğrencisi okula yeni başlayan 1’nci sınıf öğrencisine “Hoş geldin çiçeği” verdi. Son olarak 75. Yıl İlkokulu bahçense protokol ve öğrenciler tarafından fidan dikildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3295
22.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın