Pass

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Çaycuma İlçe Teşkilatı ve Nebioğlu Beldesi’nde vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

İlk olarak ilçe teşkilatında İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve partililerle bir araya gelen Ulupınar vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Ardından Gemiciler Mahallesi’nde bulunan ilkokula giden Ulupınar, öğrenci azlığından dolayı kaynaklanan okulun sıkıntısı ile ilgili köy muhtarından bilgi aldı. Son olarak ilçeye bağlı Nebioğlu Beldesi’nde halkla bir araya gelen Ulupınar, Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı.

Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Belediye ait her projede Ulupınar’ın imzası olduğunu ifade ederek; “25 yıldır Beldemize lise ve dengi bir okul yapılması için mücadele ettik. Yıllar önce bu konuda Sayın Vekilimizi Özcan Ulupınar sayesinde Bakanlığa iletildi. Yapımı geçen yıl başlanan 16 derslikli ÇPL bitme aşamasına geldi. Bölgenin en güzel okullarından biri oldu. Ancak okulun farklı bir alanda değerlendirilmesi konusunda Nebioğlu halkının istekleri var. Bu okul için ayrılan 6 milyon 500 bin lira ödeneğin 2 milyon 100 bin lirası arttı ve Özel İdare’de bekliyor. Bu paraya biraz daha ödenek eklemek sureti ile okulun yanına bir yurt yaptırmak mümkün. Bunun için arsada mevcut. Sağlık Meslek Lisesi’nde eğitim almak için bölgenin çocukları Bartın, Kastamonu gibi illerimize gidiyor. Nebioğlu’na da yatılı bir okul yapıldığı takdirde belde ekonomisinin üç katına çıkacağı kanaatini taşıyorum. Bunun için Sayın Vekilimizden Nebioğlu’nun önünü açacak bu okulun Sağlık Meslek Lisesi’ne dönüştürülmesini talep ediyorum. Seçim vaatlerimizin tamamını hatta daha fazlasını hayata geçirdik. Allah şükür sorunlarımızı Ankara’ya taşıyan Sayın Ulupınar tekrar Milletvekili seçildi. Beldemiz de son seçimlerde % 65’lk oy oranı ile üzerine düşen görevi yaptı. Çöp konteynırı, Aile Sağlığı Merkezi projesi ve gölet ve birçok projede desteklerini gördük. Ayrılan ödenekle alınan çöp konteynırlarını muhtarlarımıza dağıttık. Aile Sağlığı Merkezi 2016 yatırım programına alındı. Gölet projemiz devam ediyor. Programa alındığında bölgemiz sulu tarıma başlayacak. 6 kilometrelik bir sıcak asfalt çalışmamız oldu. Kanalizasyon projemiz Başbakanımızın önümüzdeki ay yapacağı toplu açılış programına dâhil edildi. Cumhuriyet Bulvarı bisiklet yolları ve cepleri ile modern bir şekilde yeniden düzenleniyor. Sentetik spor sahası için çok çaba sarf ettik. Bununda takipçisiyiz. Kanalizasyonu verdiğimiz derede koku meydana geldi. Bunun geçici çözümü için 20 tonluk bir tankımız var onu fosseptik olarak kullanacağız. Bulvardan sökülen taşları da mahallelerimizin yol yapımında kullanıyoruz. Bu güzelliği ortay çıkaran İŞ-KUR ve kendi personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Teşkilatı olarak Nebioğlu’nda yapılan çalışmalardan gurur duyduklarını belirten İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu; “Beldenin tüm alanlarındaki çalışmaları takip ediyoruz. 15 Temmuzdaki kalkışmayı ülkemiz attı, çalışmalar normale dönmeye başladı. 16 derslikli lisemizi Beldemize kazandırdığımız için çok mutluyuz. Okulun yanında yurt ve kapalı spor salonu yapacak kadar bir alana sahip. İnşallah vekillerimizin desteği ile Sağlık Meslek Lisesi’ne dönüştürebilirsek bölgenin parlayan yıldızı Nebioğlu olacaktır” dedi.

Milletvekili Özcan Ulupınar önümüzdeki ay Başbakan Binali Yıldırım’ın ilimize geleceğini söyleyerek; “Filyos’da liman çalışmaları başladı. Şimdilik 4 bin, bitince 15 bin genç iş sahibi olacak. Altyapı 3 yıl gibi kısa bir sürede bitecek, üst yapı başlayacak. Başbakanımız buranın temelini atacak, yolcu kapasitesi olmadığı için yapılamayan havalimanı yurt içi seferleri için talimat verip, ‘Seferleri başlatın’ diyecek. Yoğurdu ile meşhur bölgede manda sayısını artırmak ve sektörü geliştirmek içinde çalışmalarımız var” şeklinde konuştu. Ulupınar son olarak vatandaşların taleplerini tek dinleyip not aldı, ilgili yerleri arayarak talimat verdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3889
26.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın