Pass

Geçtiğimiz yıl 19 Ekim günü hükumet tarafından "Muhtarlar Günü" olarak belirlenmişti.    19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Çaycuma Muhtarlar Derneği tarafından birlik ve beraberlik amacıyla yemek düzenlendi.

Yemeğe; Çaycuma Belediye Başkanı, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı, Muhtarlar Deneği Başkanı Ekrem Çelen, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Başkan Çelen gün boyu muhtarlar günü ile ilgili tebrik mesajı aldıklarını ifade ederek; “19 Ekim Muhtarlar Günü ilan edilmesinin ardından her yerde olduğu gibi ilk defa Çaycuma’da kutladık. Katılarak destek veren tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyorum. Uzun zamandır muhtarlarımızla bir araya gelmemiştik. Bu özel gün muhtarlarımız arasında kaynaşmaya da önemli bir katkı sağlamaktadır.

Akşamda yemek organizasyonu ile etkinliğe devam etmek istedik. Muhtarların sorumluluk alanları içinde elinden gelen çalışmayı gösterdiğini biliyoruz. Tüm muhtar arkadaşlarımıza görev alanları içinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2174
20.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın