Pass

Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için Çaycuma İlçe Müftülüğü ile Nebioğlu Beldesi 7.ve8. Bölgelerden gelen Din Gönüllüleri ile istişare toplantısı yapıldı. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ile Nebioğlu Beldesi 7.ve8. Bölgelerden gelen Din Gönüllüleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Nebioğlu’nda İstişare Toplantısı yapıldı.

İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ’nun açılış konuşmasıyla başlayan oturum, “Kutlu Doğum Haftasında yapılan etkinlikler, Cami Dernek Başkanlarıyla yapılan toplantıda görüşülen sorunlar, Cami Görevlileri Çalıştayı, 2016 yılı Yaz Kur’an Kursları" ve diğer gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Değişik konular üzerinde konuşulan toplantıda Ülkemizin durumu hakkında görüş belirten ilçe müftüsü Arcaklıoğlu; “Bugün ülkemizin en acil ve en köklü meselesi, etnik ve mezhebi taleplerin terörize edilmesidir.” Yüce Rabbimiz “ateş çukurunun kenarında olmak” şeklinde nitelendirmiştir. Bu da terör meselesidir. Bugün ülkemizin en acil ve en köklü meselesi, etnik ve mezhebi taleplerin terörize edilmesidir. Terör ülkemizin huzurlu havasını ortadan kaldırmak üzere harekete geçmiştir. Bugün neredeyse her gün bir şehit cenazesi memleketimizin birlik ve esenlik özlemine karşı kara bir haber gibi düşmektedir. Bu haberler, milletçe ihtiyaç duyduğumuz kardeşliğin, uhuvvetin nifakla yer değiştirmesinde ne yazık ki bir hayli etkili olmaktadır. Sorunun kaynağında yer alan aktörler hesabını elbette Allah’a vereceklerdir. Ancak bu millet bu zihni ve kalbi parçalanmayı asla hak etmemektedir.

“Terörün, bozguncuların hükmü bellidir, fitne ve fesat peşinde koşanların akıbeti hiç de meçhul değildir. Açtığımız kur Nebioğlu Beldesi 7.ve8.kurslar, Sabah Namazı buluşmaları, Gençlik buluşmaları devam ettiği sürece bunların önüne geçilecektir. İyi bir Nesil yetiştirmek bizler ve sizlerin katkıları ile gerçekleşecektir. Yaptığınız Güzel çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2492
20.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın