Pass

Devrek'te faaliyette bulunan Devrek İmam-Hatip Lisesi ve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DEİMDER) tarafından Çaycuma’da kahvaltı düzenlendi.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DEİMDER) tarafından düzenlenen “ Sabah Kahvaltısında aynı çatı altında yıllarca eğitim almış Devrek imam Hatip mezunları bir araya gelmenin keyfiyle güzel bir gün yaşadılar. Kur'an-ı Kerim'in okunmasıyla başlayan programa; Devrek İmam-Hatip Lisesi Müdürü İsmail Öztürk, Çaycuma ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Dernek Başkanı Erdoğan Ören, Çaycuma Müftülük Murakıbı Cemalettin Torun, İlçe Müftülük Müdürü Erdal Oruçoğlu, Çaycuma ve Devrek’ten katılan diyanet sendikaları, DEİMDER yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Kahvaltı programında konuşan Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Öztürk “Derneğimiz tarafından organize edilen kahvaltı programına Hoş Geldiniz. Günümüzün hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyor, Heyelan sebebi ile yıkılan Okulumuz yatırırım programına alındı. Arsası ayarlandı. İmam Hatip Ortaokulumuzun İhalesi yapıldı. Yeni yapılacak okulumuzun içinde çeşitli sosyal alanların bulunacağı bir külliye yapılacak. Okulumuza emeği geçen Okul Müdürlerine, öğretmenlere, çalışanlara, dernek başkanı ve yönetim kurullarına ve hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum. Geçmiş Başkanlara Teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen dayanışma kahvaltısında konuşan Dernek Başkanı Erdoğan Ören; "Öncelikle Çaycuma ve Çevre ilçelerden etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Gelenek hale getirdiğimiz bu kahvaltılarımız devam edecektir. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak, her zamankinden daha çok birlik olmaya ihtiyacımız var. Bu yüzden birlik beraberlik içerisinde olamaya devam edeceğiz” dedi.

Çaycuma ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından yapılan duanın ardından, davetliler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2593
23.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın