Pass

Saltukova Belediye spor tarafından düzenlenen Kahvaltıya beldeden ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı. Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş gelen misafirler ile tek tek ilgilendi. Saltukova’da düzenlenen kahvaltıya Siyasi Parti Başkan ve yöneticileri, Sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, daire amirleri ve okul idarecileri katıldı.

Kahvaltı sonrası gazetemize açıklama yapan Başkan Güneş konuşmasında; “Çok değerli Saltukova’lılar ve çevre köylerden gelen kıymetli misafirlerimiz, öncelikle bu kahvaltı programına iştirak ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu tür dernek ve kulüpler maddi imkânları olmazsa ayakta duramazlar. Geçen yılda böyle bir program düzenlemiştik. Saltukova spor bu sene liglere çok güzel sonuçlar elde ederek Saltukova’mızın yüzünü güldüreceklerdir. Takımımıza sahip çıkmalıyız Spor her şeyden önce kardeşliktir,  Sözlerime son vermeden Beldemizde ki esnaflarımıza siz değerli vatandaşlarımıza ve çevre köylerden gelen misafirlerimize yapmış oldukları bu katkılarından dolayı tekrar teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Sezonun başlamasıyla Vatandaşlarla bir araya gelerek sezonu değerlendirmek istediklerini belirten Kulüp Başkanı Ozan Yılmaz, “Saltukova Belediye Spor olarak iyi bir kadroya sahibiz. Bir şehrin lokomotifi, futbol takımıdır. Taraftarlarımızın, kulübümüze desteklerini sürdürdüğü sürece başarılı olmaya devam edeceğimize inanıyorum. Taraftarlarımız bizden başarı beklemektedir. Biz de bu beklentiyi karşılayabilmek adına bu ligin en iyi oyuncularından oluşan bir takım kurduk. Bütün futbolcularımız buraya gönüllü olarak geldiler. Başarılı olacağımız inancındayız. Kahvaltımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, kahvaltı sonrasında Futbolcularla Hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2287
24.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın