Pass

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Çaycuma Kaymakamlığı tarafından ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine kahvaltı verildi.

Çaycuma Köy Sofrasında verilen kahvaltıya; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Türkiye Diyanet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Naim Eren katıldı.

Doğruların halka iletilmesinde medyanın önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Serkan Keçeli; “15 Temmuz darbe girişiminde medyanın ne kadar büyük öneme sahip olduğunu gördük. Darbe girişimi karşısında belki halkımız ayakta durdu. Basın ve medya olmasaydı televizyonlarımız bu kadar aktif olmasa idi, herhalde bunların ilk adımı gerçekleşmemiş olacaktı. Basının medyanın ne kadar önemli olduğunu o günler bize bir kez daha gösterdi.

Bunun yanında ilçemizde de çok güzel çalışmalar oluyor. Filyos Projemiz Sayın Başbakanımızın katılımı ile inşallah çok yakında start verilecek. Vatandaş devletin ne yaptığını, projeleri, çalışmaları basın sayesinde öğreniyor. Sizler yansıtıyorsunuz. Ayrıca sizlerin yaptığı haberlerle bizler toplumda göremediğimiz veya ulamadığımız şeylerden haberdar oluyoruz. Vatandaşa hizmeti götürmek ya da varsa yanlışı düzeltmek için sizler vesile oluyorsunuz. Hepinize görevinizde başarılar diliyorum. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” şeklînde konuştu.

Kahvaltı sonrası İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından yapılan duanın ardından, İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu basın mensuplarına kitap hediye ederek günlerini kutladı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2468
24.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın