Pass

Çaycuma Müftülüğüne bağlı 25 adet 4 -6 yaş Kur'an Kursu Sınıflarından 2 tanesinin bulunduğu Saltukova Beldesi 4 - 6 yaş grubu Dini Değerler Eğitim öğrencilerimizden Sabah grubunu, Akyamaç köyünde bulunan 4 - 6 yaş grubu Kur'an Kursunu ve Saltukova Bayan Kuran Kursunu, Ahatlı köyü  Ellezli Mah. 4 -6 yaş  Kur'an Kursları ziyaret edildi.

Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun Gururla her yerde anlattığı 4-6 yaş Kuran Kurslarının sayıları gün geçtikçe artıyor.20 yıl sonra Çaycuma’nın Emin ellerde olacağını dile getiren Arcaklıoğlu hafta sonunda kursları ziyaret etti. Arcaklıoğlu tarafından gerçekleştirilen Ziyaretlere Vaiz Nurhan Günay ve ilçe Müftülük Murakıbı Cemalettin Torun eşlik etti.

Hafta sonunu dolu dolu geçiren ilçe müftüsü Arcaklıoğlu; “3 bereketi aynı gün yaşadık... 1.)Aşure etkinliği ve Kur'an ziyafeti.2.) 10 gencimizin dua ile Askere uğurlanması,3.) 4-6 yaş Kursumuzun dualarla açılışı. Rabbimiz Hayırlı ve bereketli eylesin. Cenâb-ı Hak Teâla buyuruyor:” İyilikle kötülük bir olmaz. Sen (kötülüğü) en güzel bir şekilde önle. O zaman seninle arasında düşmanlık bulunan kimse, sanki candan bir dost olur.” (Fussilet, 34) Rasûlullah (sav) buyurdular:” Şenden alâkayı kesenle sen ilgilen; iletişim ve irtibat ol. Sana haksızlık edeni affet. Sana kötülük edene iyilik et.” (Ahmed, Müsned, 16999.)Çaycuma’mıza yapılan en güzel iyilik 4-6 yaş Kuran Kurslarımızın açılmasına ve yaygınlaşmasına destek verenlerdir. Ziyaret ettiğimiz Kurslarımızda Miniklerimizin çok sevdikleri Yaş pastalarını da unutmadık. söz verdiğimiz Çilekli ve muzlu yaş pastaları ikram ettik. Miniklerimizle önce dua ettik sonra pastalarını yediler. Minik eller ve yürekler ile dua ettik” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1997
25.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın