Pass

Gökçebey AK Parti ilçe Başkanı Lokman Aydın’ın istifa etmesiyle yerine getirilen Hayrettin Karadağ, yetki belgesini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve teşkilat Başkanı Mustafa Ataç’tan aldı.

Ataç, “Gökçebey İlçe Başkanlığına atanan Hayrettin Karadağ’ın bu göreve layığı ile yapabileceğine inandıklarını belirterek, Yeni Heyecan ve yeni simaların görev başında olmasının AK Partinin öncelik ve nitelik olarak hedef belirlediği politikaların başında geldiğini söyleyerek, yeni görevinde başarılar diledi.

İlçe Başkanlığına atanan Karadağ, “Gökçebey İlçe Başkanlığına şahsımı laik gören yönetim kurulu üyelerine, Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk’e, İl Teşkilatımıza, Milletvekillerimize ve başkanlık yetkisi belgesi veren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve teşkilat Başkanı Sayın Mustafa Ataç’a teşekkür ediyorum.

En büyük desteği Gökçebey halkından alacağımız bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle, İl teşkilatımız, Milletvekillerimiz ve Genel merkezimiz ile istişare içinde çalışarak halkımızın talep ve isteklerini ilgili birimlere ulaştırmakta en büyük gayreti göstereceğim. Çalışmalarımda benden önce emek ve mesai sarf etmiş arkadaşlarımıza teşekkür eder, bu arkadaşlarımızın bilgi birikim ve tecrübelerinden istifade edeceğim. İlçemizde ve ilçe dışında bulunan sivil toplum örgütleriyle ilişkilerimizi güçlendirerek Gökçebey’e en iyi hizmetleri vermeye çalışacağım” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2116
25.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın