Pass

Başkan Çolakoğlu’ndan Kutlama

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Ekspres Gazetesi Yazı işleri müdürü Hakan Miyanyedi’ye gönderdiği mesajda Ekspres Gazetesinin 11.nci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Çolakoğlu Mesajında gazetecilerin zor koşullarda görev yaptığını belirtirken, “Bu zor koşullarda Çaycuma Ekspres Gazetesi ilkeli ve kararlı bir duruşla yayın yapmaktadır.    Çaycuma'da siyaset, ekonomi, kültürel ve sosyal etkinliklerde var olan Gazeteniz Çaycuma’mızın tanıtımı için çok büyük önem arz etmektedir. Kişilikli duruşunuzla geride bırakılan 11 yıl uzun bir zamandır, daha nice 11 yılları geride bırakmanız ümidi ile Tüm Ekspres Gazetesi Ailesini kutluyorum” dedi.

Başkan Aydoğan’dan Kutlama

Çaycuma Ekspres Gazetesinin 11.nci yılı münasebeti ile Ekspres Gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Miyanyedi’ye Mesaj gönderen Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, bir gazete için 11 yıllık sürenin çok önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Aydoğan, Ekspres Gazetesi'nin 11 yıllık istikrarlı yayınına dikkat çekerek, “11 yıl vesilesi ile Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Miyanyedi başta olmak üzere Gazeteniz Genel Yayın Yönetmeni Ercan Karakuş, Yazı İşleri Müdürü Hakan Miyanyedi ile tüm çalışanlarınızı kutluyorum ve nice 11'nci yılara diyorum" dedi.

Başkan Güneş’ten Kutlama

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş "Çaycuma Ekspres Gazetesi’nin 11. kuruluş yıldönümünü yürekten kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

Güneş, "Sürdürdüğü düzeyli, ilkeli, objektif, yayın politikaları ile başarılı çalışmaları yakından takip edilen Çaycuma Ekspres Gazetesi’nin 11. Kuruluş Yıl Dönümü’nü kutluyorum.İlçemiz basın camiası içinde kitlelere ulaştırdığı tarafsız, birleştirici haberlerle önemli bir sorumluluğu yerine getiren Ekspres Gazetesi’nin başarılarının bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğine inanıyorum.Gazeteniz, 11 yıldır başarılı çalışmalarıyla halkın takdirini kazanmaktadır. Kentin sorun ve sıkıntılarını gündeme getirerek kamuoyuna aktarmada oldukça önemli bir görev üstleniyorsunuz.

Çaycuma’daki gelişmelere karşı gösterdiği duyarlılık ile gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden gazeteniz, iletişimin ve toplumsal ilişkilerin önemsendiği dönemimizde kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir.11 yıl önce yayın hayatına başlayan Ekspres Gazetesi ilçemizin gündemine önemli katkılarda bulunmuştur. Aralıksız okuyucuları ile buluşan Gazetenizin ve tüm çalışanlarınızın 11. kuruluş yıldönümünü yürekten kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim. "dedi.

Milli Eğitim Müdürü Özdemir’den Kutlama

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, gazetemizin 11. kuruluş yıldönümünde bizleri yalnız bırakmayarak bir mesaj yayınladı

Özdemir, "Çağın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik insanlara haber ve bilgi sağlamak gibi çok yönlü bir görev içerir. Basın kurumları da toplumu bilinçlendiren, ülkenin çağdaşlaşma sürecinde büyük rol üstlenen kurumlardır.

Gazetenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 11 yıldan buyana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, gazetenize başarılı ve uzun bir yayın hayatı diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Çaycuma İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu’ndan Kutlama

Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Gazetemizin 11.nci kuruluş yılı ile ilgili yayınladığı mesajda Ekspres Gazetesine Başarılar diledi.

Arcaklıoğlu; “11Yıllık mazisiyle Çaycuma basınının güzide kuruluşlarından biri olan Çaycuma Ekspres Gazetesi’nin 11.Yayın Kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Kuruluşundan bu yana dürüstlüğü, ilkeli haberciliği ve tarafsızlığı ile özellikle Çaycuma ilçesinde göreve başladığım süre içerisinde kurumumuzun faaliyetlerine de yer vererek, Çaycuma’mızı aydınlatan, basın yayın hayatına örnek teşkil eden çalışmalarınızın ve üstün başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3638
27.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın