Pass

Çaycuma’nın Filyos Beldesi'nde, Merkez Camii’de Kur’an Kursu eğitimi alan öğrencilere iftar yemeği verildi.

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi'nde, Merkeze bağlı tüm mahallelerin katılımı ile Camii’de Kur’an Kursu eğitimi alan öğrencilere iftar yemeği verildi. Filyos Kültür Sanat Merkezinde verilen iftar yemeğine Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Parti ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Musa Yankın, Filyos AK Parti Belde Başkanı Hüseyin Can, Kur’an kursuna giden ve Kur’an kursu eğitimi alan öğrenciler, öğrenci velileri katıldılar.

Bölge Koordinatörü Din Görevlilerinin organize ettiği İftar programına Bine yakın katılım oldu.İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından Okunan Akşam namazı Ezanı ve duanın ardından oruçlar açıldı.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Ramazan’ın fazileti, iftar ve sahur derslerini gören öğrencilere bu verilen eğitimin görsel olarak sunduklarını belirterek emeği geçen başta öğrenci ailelerine, velilere ve Din Görevlilerine teşekkür etti.

Arcaklıoğlu; “Yaz kuran kurslarımız başladı. Ramazan ayında da devam edip önümüzdeki günlerde çeşitli aktivitelerle programlarımızı daha da güzelleştireceğiz. Çocuklarımızla birlikte bu Ramazan ayında işlenen konulardan ibaret Ramazan’ın fazileti, iftar ve sahur programlarını anlatan ve Ramazan çadırı adı altında çocuklarımıza Ramazan’ı sevdirmek, bunu görsel anlamda gösterebilmek için ailelerimizle ve velilerimizle işbirliği içerisinde olarak önümüzdeki günlerde özel bir program hazırlayarak çocuklarımızın eğlenme ihtiyaçlarına da cevap vereceğiz. Bu davete katılımlarından dolayı Başkanımız başta olmak üzere katılan öğrencilerimize, velilerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının beldemize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sayın Başkanımız Ömer Ünal, Yaz Kuran Kursu öğrencilerimize anlamlı bir jest yaparak istedikleri yerde istedikleri zaman eğlenebilecekleri bir mekânda eğlenmelerini sağlama sözü verdi. Çocuklarımızın gerek okulda, gerek kuran kursunda aldığı ders kadar gezmeye oynamaya ve değişik aktiviteler yapmaya ihtiyacı vardır. Duyarlılığı için Filyos Belediye Başkanımız Ömer Ünal beye öğrencilerim ve Bölge Din görevli arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim” dedi.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal , Yaz Kuran Kursu öğrencileri iftar programında açılışında öğrencilere Aktivite sözü verdi.. Minik öğrencilerle sohbet eden Ünal, “Eğer kursta başarılı olursanız ve hocanız bana başarılı olduğunuzu söylerse, sizleri çeşitli gezilere göndereceğim“ dedi.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, kendisinin belde belediye başkanı olduğunu, yetki ve görev alanının sadece merkez ve mahallelerini kapsamasına rağmen, tüm çocuklarımız için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2515
19.06.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın