Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Akreditasyonu için birinci basamak başarıyla tamamlandı. 

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü akreditasyon sürecine girdi. Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) tarafından Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünün akreditasyon için değerlendirilmesi uygun bulundu. Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün 2 Ocak 2017 tarihinde yapılan resmi başvuru ile başlayan akreditasyon çalışmaları, öz değerlendirme raporu ve diğer belgeler hazırlanarak Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği’ne (HEPDAK) gönderilmişti.

Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK), 8.09.2017 ön inceleme sonucunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünün akreditasyon için değerlendirilmesi uygun bulundu. Değerlendirmek üzere uygun bulunan Hemşirelik Bölümü Eğitim Programı’nı yerinde incelemeler yapmak üzere HEPDAK tarafından oluşturulan Değerlendirme Takımı Kasım-Aralık 20017 tarihleri arasında Bülent Ecevit Üniversitesi’ni ziyaret edecek.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik, “Yapılacak olan değerlendirme fakültemiz ve üniversitemiz için çok önemli. Akreditasyon sürecinde bizleri sürekli teşvik eden ve desteğini esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca değerlendirme sürecinin birinci basamağının başarıyla tamamlanmasına katkıda bulunan tüm Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarına ve Fakültemiz idari personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2321
20.09.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın