Pass

Çaycuma’da 28 Eylül’de ikincisi gerçekleştirilecek olan Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı hazırlıkları tamamlandı.

Fuar alanını, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gıda Tarım ve Hayvancılık Zonguldak İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Çaycuma İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Çapkın, Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan ziyaret ederek son kontrolleri gerçekleştirdi.

Çaycuma’nın fuarlar kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Kaymakam Serkan Keçeli; “Stantlarımız açıldı, firmalar yavaş malzemelerini yerleştiriyoruz. Geçen yıl Sayın Valimiz, BAKKA, diğer kurum ve kuruluşların katkıları ile çok güzel bir fuar gerçekleştirmiştik, Yoğun bir katılım olmuş, yaklaşık 50 binin üzerinde bir ziyaretçiyi ağırlamıştık. Bu fuarın Çaycuma’da gerçekleşmiş olması başta Çaycuma Kaymakamı olarak şahsımda çok büyük mutluluk ve onur kaynağı oldu. Çaycuma Hem Karabük hem Bartın illerinin ortasında bulunması nedeniyle Batı Karadeniz’in fuarı olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye başladık. Geçen yıl ilkini yapmıştık bu tek başına yetmiyordu. Bu yıl ikincisini yaparak fuarımızı tescilledik. Batı Karadeniz Tarım ve Hayvancılık Fuarı geleneksel bir fuar olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ardından Yine Valimizin himayesinde ikindi fuarımız Yapı Dekorasyon ver Mobilya Fuarı’nı da gerçekleştireceğiz. Çaycuma fuarlar kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize ve fuara katılan firmalarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı bu yılki fuara ilginin geçen yıldan daha fazla olduğunu belirterek; “İkinci fuarımız Yapı Dekorasyon ver Mobilya Fuarına da bölgede fazla olması nedeniyle ilgi büyük. Her iki fuarla birlikte Çaycuma fuar yapılabilir bir kent olduğunu tescilleyecek. İnşallah seneye yeni fuar alanında bu fuarları gerçekleştirmeyi istiyoruz. Bu konuda Sayın Valimizin verdiği bir talimat var. Bunu da başarı ile geçeceğimize yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2817
26.09.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın