Pass

Merkezi Ankara’da bulunan Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Derneği TÜMKARDER tarafından Ankara’da Karadeniz Rüzgârları Konseri’ düzenlendi.

Yeni Mahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde- Leyla Gencer Konser Salonunda düzenlenen konserde birbirinden değerli Kültür Bakanlığı sanatçıları sahne aldı. Konser sonunda TÜMKARDER Genel Başkanı Osman Işık Karadeniz illerinin gelişip kalkınmasına katkı veren başarılı yöneticilere teşekkür amacıyla plaket verdi.

Amaçlarının, Karadeniz illerinin gelişip kalkınması ve bu anlamda başarılı hizmetlerin teşvik edilerek desteklenmesi olduğunu belirten Işık; “Önümüzdeki yıllarda da farklı alanlardaki yöneticilerin çalışmalarını daha yakından takip ederek bu organizasyonları devam ettirmek düşüncesindeyiz” dedi.

Konserde sahne alan Türk halk müziği ve Türk sanat müziği Sanatçıları Nilgün Kızılcı, Sıtkı Akın, Ertuğrul Sevindik ve Zerrin Naycı’ta teşekkür eden Başkan Işık, Karadeniz’i simgeleyen çeşitli hediyeler verdi. “Yılın Genç Yatırımcı” ödülünü Anakara’da Avukatlık yapan Çaycumalı Özer İncegül, aldı. Avukat Özer İncegül’e ödülünü TÜMKARDER Genel Başkanı Osman Işık verdi. Programın sonunda davetlilere kokteyl verildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3524
02.10.2017



Tebrikler
Avukat Özer İNCEGÜL, "serhuncan" isimli yarış atı/safkanın sahibiydi değil mi

Kimden: Misafir | Zaman: 3.10.2017 09:54

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın