Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde, Zonguldak’taki tüm Ticaret ve Sanayi Odalarının katılımı ile kurulma çalışmaları başlatılan ve daha önce de protokolü imzalanan Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin kuruluşuna dair 2017/10806 sayılı Bakanlar Kurulu kararı 30 Eylül 2017 tarih ve 30196 sayılı Resmi Gazetesinde yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kararla ilgili olarak açıklama yapan Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Sarsık şunları söyledi: “Kuruluş çalışmaları yaklaşık bir yıldır devam eden ve Zonguldak’taki tüm Ticaret ve Sanayi Odaları olarak Sayın Rektörümüzle protokolünü imzaladığımız, Teknoloji Geliştirme Bölgesi kurulmuştur, hepimize hayırlı olsun. Böylece Bülent Ecevit Üniversitesi’nde Zonguldak’taki Üniversite-Sanayi işbirliğini güçlendirmek, teknoloji yoğun sanayi kuruluşlarını çekerek ve yenilerinin kurulmasını sağlayarak kentteki sanayi çeşitliliğini artırmak ve bölge ekonomisini canlandırmak amacıyla kurulan Teknopark bölgemiz açısından önemli bir katma değer sağlayacaktır. Yüksek Teknoloji Sanayinin dünya ile rekabet edebilir noktaya taşınabilmesi ve Ar-Ge odaklı ürünlerin geliştirilmesi amacıyla Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle kurulan bu Teknopark, üniversite öğretim elemanları, tasarım ve ürün geliştiricilerini ve sanayicileri bir araya getirerek devlet teşviki ile çalışabilecekleri ortak bir alan olduğundan Zonguldak ekonomisindeki kalkınma için önemli bir adımdır. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2601
03.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın