Pass

Tüm-Kar-Der Dernek Başkanı Osman Işık ve beraberindeki Heyet, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’a, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya, Kozlu belediye başkanı Kerim Yılmaz ve TTK Genel müdürü Kazım Eroğlu’na ziyarette bulundu.   

Tüm Karadenizliler Dernek Başkanı Osman Işık ve beraberindeki heyet, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ı ziyaret edip, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Işık Vali Ahmet Çınar’a Safranbolu maket evlerinden hediye etti. Tüm Karadeniz İlleri Eğitim Kültür Turizm Derneği Genel Başkanı Osman Işık’ın bu ziyaretinde Başkan yardımcıları Tuncay Gencer, Âdem Urfa, Tarkan Özübek, Murat Üstünkul ve Çaycumalılar Derneği Basın Halkla ilişkiler başkanı Ercan Karakuş eşlik ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Çınar, Genel Başkan Osman Işık’tan dernek hakkında bilgiler aldı. Dernek yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. Tüm Karadenizliler Dernek başkanı Işık, Vali Çınarı ziyaretinden sonra sırasıyla Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye başkanı Kerim Yılmaz’ı ve son olarak TTK Genel müdürü Kazım Eroğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Safranbolu evleri maketlerinde hediye eden Işık, iyi İnsanların iyi yerlerde olması gerektiğine vurgu yaparak, ziyaretlerden mutlu olduğunu söyledi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2748
05.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın