Pass

Çaycuma’ya bağlı Perşembe Beledisi’nde jandarma ekiplerinin “Dur” ihtarına uymayan araçta çok sayıda uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.

Meydana gelen olayda Jandarma ekipleri Perşembe Hacibadi Köyü'nde ikamet eden Selim Ç'nin 15 DC 126 plakalı aracı ile İstanbul'dan uyuşturucu hap getirip satacağı bilgisini aldı. Belde girişinde durdurulmak istenen araç sürücüsü Selim Ç. 'Dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Kısa sürede yakalanan araç içinde yapılan aramada sürücü koltuğunun altında poşet içinde saklanmış çok sayıda uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi. Selim Ç.ile yanında bulunan Tuğçe K. Jandarma tarafından gözaltına alındı. Ayrıca trafik ekiplerince trafik kanun ve kurallarına uymama suçlarından Selim Ç.'ye para cezası uygulandı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2332
08.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın