Pass

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muhtarlar Günü dolayısı ile Çaycuma Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarlarının gününü kutladı.

Dernek yönetimi ve kalabalık bir muhtar topluluğu tarafından karşılanan Çolakoğlu Seçilmişlerin birinci basamağının muhtarlık olduğunu ifade ederek; “Ülkemizde yaklaşık 50 bin muhtarımız hizmet etmektedir. Köy ve mahalle sakinlerinin her türlü ihtiyacının devlete iletilmesinde muhtarlarımız önemli bir görevi yerine getirmektedir. Muhtarlarımız ile bizlerde uyum içinde çalışmaya gayret gösteriyoruz. Tüm mahalle ve köy muhtarlarımıza başarılar diliyor, günlerini kutluyorum” diye konuştu.

Ziyaretinden ötürü Başkan Çolakoğlu’na teşekkür eden Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen şunları söyledi; “Köylerimizin (mahallelerimizin) yıllardır çözülmeyen yol, asfalt, içme suyu, kanalizasyon, Kuran kursu gibi çok sayıda sorununu çözmeye çalışan ve bu konuda bizlere destek veren İlçe Başkanı, il genel meclisi üyeleri ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile çalışan tüm Başkan ve yöneticilerine şahsım ve Muhtarlar derneğimiz olarak şükranlarımı sunuyorum”.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1855
19.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın