Pass

AK Parti Çaycuma Kadın Kolları 5. Olağan İlçe Kongresi Paradise Hotel’de gerçekleştirildi. Tek adayla gidilen kongrede mevcut Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman güven tazeledi.

Kongreye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Merkez İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Çağlayan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karaalp, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Divan Başkanlığını Ali Kemal Karaca’nın yaptığı kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan adayı ve mevcut kadın Kolları başkanı Suzan Akman şunları söyledi; “Bizler AK Parti kadınları olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmadan, yılmadan, davamız ve partimiz için çalışacağız. Siyasette oluş amacımız ilimize ve ilçemize hizmet etmektir. Önlerin çıkan her zorluğa rağmen azim sağduyu ve kararlılıkla AK Parti ilkelerinden ayrılmadan partimizin bize yüklediği sorumluluğu ve duyduğu güvenin farkında olarak ilmek ilmek işlediğimiz AK Parti misyonu için değerli dava arkadaşlarımı kutluyor, fedakârca çalıştığımız için çok teşekkür ediyorum. 15 Temmuz darbe gecesinde Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile çıkıp vatandaşlarımıza ulaştık. Meydanlarda dolaştık. Cumhurbaşkanımız ‘tamam’ diyene kadar gece nöbete sabah işe gittik. Bu vatan kolay kazanılmadı. Bir grup vatan hainine karşı vatandaşımız darbeyi püskürttü. Bizde Çaycuma’da yılmadan yorulmadan gece vatanımızı bekledik. Bu sorumluluk ve Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarımıza verdiği sorumluluğun bilinci ile ilk kez yola çıkmış gibi hiç yorulmamış kadınlarımız ile birlikte yine liderimizin yanında yürüyeceğiz”

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ise kutlu yürüyüşün kadınların olmadan gerçekleşmeyeceğini ifade ederek; “Bu yürüyüşte sizin emeğiniz çok. Bunu belki görmeyenler olabilir. Ama bizler kadınlarımız ile beraber tüm seçimlerde ev ev kapı, kapı gezdik. Herkes bunların şahididir. Giremediğimiz kapıları tekrar tekrar açarak destek istedik. Çaycuma’da da bu çalışmanın meyvelerini aldık. Almaya da devam edeceğiz. Zor günlerden geçiyoruz. Başımızda Erdoğan gibi bir lider varken hiç birimiz korkmasın. Dünyaya kaşı mücadele verilecekse biz bunu hep beraber vereceğiz. Hiçbir üyemiz bu konuda yılmayacaktır. Mazlumların duasını boşa çıkarmamız lazım. Yerime getiremediğimiz işler olabilir. Ancak bu davadan asla vazgeçmemeliyiz” diye konuştu.

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş kongrenin kendisi için çok özel olduğunu söyleyerek; “Kadının olduğu yerde zarafet incelik güzellik vardır. Ama kadınla erkek bir bütündür. Ne biz onlarsız nede onlar bizsizdir. Salona baktığımda Şerife Bacıların, Nene hatunların torunu olan bizler, 15 Temmuz’da hain kurşunlara kendilerini siper edip şahadet şerbeti içen analarımızın, bazılarımızın, devamı olan kadınlarımızı görmekten sonsuz bir mutluluk duyduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Rabbim hiç biriniz ayağına taş dokundurmadan menzile varmayı rabbim bize nasip etsin. ‘Tek vatan, tek millet, tek bayrak’ diyerek çıktığımız bu yol bizi zafere götürecek yoldur” şeklinde konuştu.

AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman çalışacakları kadroları titizlikle seçtiklerini belirterek; “ Gerçek vatansever, özverili kadınlarla beraber 2019 seçimlerine hep birlikte bayanlarımızla gerçekleştireceğimize inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın kadınlara ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Şu anda Zongulda2ta 26 bini kaçmış kadın üyemizi iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Kapı, kapı dolaşıp sıkmadık el bırakmadan, ülkemizin geleceği için yılmadan çalışacağımıza söz veriyoruz. Rabbim bizi hak yolundan ayırmasın, bu görevlerde muvaffak eylesin” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise işlerin yoğunluğu nedeniyle ilçeleri fazla gelemediklerini ifade ederek; “ Çok şükür Cumhurbaşkanımız yine başımızda. Zaten ayrılmış değildir. Kongreler ile değişime gidiyoruz. Ama görevden ayrılan arkadaşlarımız moralini bozmasın partimiz kadir ve değer bilen bir partidir. Darılmak yok, kötü söz söylemek yok. Çünkü partimiz ayrılan arkadaşlarımızı başka bir görevde değerlendirebilir. Milletvekili bile yapabilir, Faruk Çaturoğlu’nda olduğu gibi. Çocuklarımızın geleceğini düşünüp hareket etmek zorundayız. Kadınlarımız hiçbir karşılık beklemeden canla başla çalışıyor. Bizim giremediğimiz evlere sizler giriyorsunuz. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Meclis çalışmalarımızda yine muhalefet bazı yasalara itiraz etti. Müftülerin nikâh kıymasına karşı çıkıyorlar. İsteten istediği yerde nikâh kıydırabilir. Gemi kaptanı bile kıyabilir. Buna niye bu kadara takıldılar anlamadım. Birbirimizi kırmadan seçimler için çalışalım. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ise kadın kollarının parti teşkilatlarının en kritik organı olduğunu söyledi. Tosun; “Son 15 yıldır kadın siyasetin içinde eyerini aldı. Daha önce mutlaka kadınlarımız siyasette vardı ama kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara ne kadar değer verdiğini 15 yıldır gördük. Kadın kolları çalışmaları AK Parti’de farklı bir şekilde yerini almıştır. Kadının siyasete girmesi AK Parti döneminde zirveye ulaşmıştır. Kadın kendi farkına varıp neler yapabileceğini bütün Türkiye’ye göstermiştir. AK Parti ile karar organlarının içinde bende varım demiştir. Türkiye Bütük Millet Meclisinde daha çok temsil etmeye başlamıştır. Kadın Bakanlarımızın sayısı her geçen gün artmaktadır. Artık nereye bakarsak bakalım kadınlarımızı görme şansımız artmıştır. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

Kongreye katılamayan Zonguldak Millettekileri Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu ile Başbakan Binali Yıldırım ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajları okundu.

Tek liste ile gidilen kongrede Suzan Akman başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu; Canan Özaydın, Semra Üstünkul, Seda Uzaldı, Hatice Nekaya, Oya Port, Aslı Çelik, Tuğçe MUratdağı, Nurten Öztürk, Leyla Akgül, Nilgün Yiğit, Gülcan Aksu, Elvada Hamaratlı, Eisn Esen, Binnur Özcan, Esin Akçaalan, Aysun Gencer, Nilgün Demir, Solmaz Toprak ve Gönül Muslu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3301
22.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın