Pass

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) kuruluşunun 177. yıldönümünü nedeniyle Çaycuma PTT Müdür Vekili Murat Koymatçık, PTT Memuru Birsen Gürsoy ve Güvenlik Görevlisi Ferhat Özçelik, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’yi ziyaret etti.

Kurumun çalışmaları hakkında Kaymakam Keçeli’yi bilgi veren Koymatçık, 177 yıllık bir geçmişi olan PTT’nin daha uzun yıllar vatandaşlara hizmet etmesi dileğinde bulunarak; “ PTT pek çok konuda hizmet veren bir kurumdur. Mektup ve posta gönderimi, taahhütlü gönderiler gibi pek çok türde gönderi teslimi yapmaktadır. Tebligat işlemleri, telgraf, havale işlemleri, hesap işlemleri, efektif işlemler, fatura ödemeleri, vergi ve ceza ödemeleri gibi pek çok işlem yapabilmektedir. Ayrıca maaş ve yardım ödemeleri, yurtiçi ve yurt dışı kargo işlemleri gibi önemli hizmetler vermektedir. Çaycuma Şubemiz de yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir” şeklinde konuştu.

PTT personeline başarılar dileyen Kaymakam Keçeli; “Ülkemizin en köklü kuruluşlarından birisi olan PTT 177. yılını kutluyoruz. Gelişen şartlar, gelişen teknolojiye PTT ayak uydurarak vatandaşımızın beklentisine çok hızlı cevap verme yolunda emin adımlarla ilerliyor. İnşallah daha güçlü, ayakları yere daha sağlam basan bir PTT olarak nice 177 yıllara diyorum” diye konuştu.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2698
23.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın