Pass

2017-2018 Eğitim- Öğretim yılının başlamasıyla Çaycuma ilçemizde okullarımızda da proje çalışmaları başlamış oldu.

Saltukova Gazi Ortaokulu Kültür Edebiyat ve Tiyatro Kulübü öncülüğünde başlatılan Değerler Eğitimi (Değerli Puan) projesiyle Saltukova Gazi ortaokulu Değerler Eğitimine vermiş olduğu önemi bir kez daha gösterdi.

Proje hakkında bilgi veren okul müdürü Resul Demir: “ Amacımız burada öğrencilerimizin doğuştan getirdiği en iyi tarafı ortaya çıkarmak; kişiliklerinin her yönüyle gelişmesini sağlamak, insani mükemmelliğe ulaşmalarına yardımcı olmak, bireyi ve toplumu kötü ahlaktan korumak ve kurtarmak, bunun yanında iyi ahlakla donatmak ve devamını sağlamaktır.’’ Diyerek değerler eğitimin önemine dikkat çekti.

Öğrencilerin yıl boyunca yapacak oldukları okul ve toplum kültürüne,  toplumsal değerlere uygun hal, hareket ve ahlaki davranışları takip edeceklerini ve bu doğrultuda öğretmenlerin öğrencilere 25,50 ve 100 puan değerinde ‘Değerli Puanlar’ vereceklerine değinerek yıl boyunca en çok puanı biriktiren öğrencilere eğitim-öğretim yılı sonunda sürpriz hediyelerle ödüllendirileceklerini belirtti.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2748
25.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın