Pass

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nın Avrupa Birliği katkıları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi” Hibe Programı çerçevesinde yürüttüğü ve 31 Ekim 2017’de sona erecek olan “KADIN TASARIMCILAR ÇAYCUMA’YI DEĞİŞTİRİYOR” projesi çalışmaları tamamlanıyor. 

Proje kapsamında yayınlanan Kadınlara Yönelik Alternatif Meslek Alanları Araştırması, Çaycuma-Devrek-Gökçebey Havzası Mobilya Sektörü Mevcut Durum Analizi ve Geleceğe Yönelik Beklentiler Rapor ve Kadınların iş hukukundaki Hakları Bilgilendirme Kitabı ve CD’si’nin bölgedeki yerel aktör kuruluşlara, işgücü ve istihdam alanında faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerine ve Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalar başta olmak üzere ilgililere dağıtımı tamamlandı.

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık, Genel Sekreter Alper Püren ve Proje Koordinatörü Recep Acar Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve Çaycuma Belediye Başkanını ziyaret ederek proje faaliyetlerini ve bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundular ve Araştırma raporları ve CD’yi kendilerine takdim ettiler.

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık, projenin bu güne kadar başarıyla yürütüldüğünün ve kadınların meslek sahibi olmalarında önemli aşamaların kaydedildiğinin altını çizerek “tamamlamak üzere olduğumuz “Kadın Tasarımcılar Çaycuma’yı Değiştiriyor Projesi” kapsamında kadınlarımızın tasarımcı olarak eğitilmelerinin yanı sıra iş hayatında başarılı olmalarını sağlayacak seminerler ve yaptığımız araştırmaların sonuçlarını da kamuoyu ile paylaştık. Çaycumalı kadınlarımız bu konuda önemle kazanımlar elde ettiler. Bizler de projemizin başarısından memnunuz. Projemize destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eder, projemiz boyunca çalışmalarımıza katılan kadınlarımızın da meslek hayatında başarılı olmalarını dileriz.” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 


 

 

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2571
25.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın