Pass

Çaycuma Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Cumhuriyeti 94’ncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Balosu yemeği düzenlendi.

Bakacakkadı Filyos Ecopark Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemeğe; Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, SP İlçe Başkanı Burak Erol, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, CHP Çaycuma İlçe Yönetim kurulu üyeleri, CHP Perşembe Belde Başkanı İsmail Hakkı Durdu, Zonguldak Köy Koop. Başkanı Bayram Cura, Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Gökhan Taner Günsan, Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşunun ardından Çaycuma Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kıvılcım Kalyoncu Cumhuriyetin 94.yılı etkinlikleri kapsamında Çaycuma Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Balosunda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek; “94 yıllık Cumhuriyet tarihimizde yokluk zamanlarında bile hiç bu kadar baskı görmemiştik. Fakat bizler Mustafa Kemal Atatürk 'ün kurmuş olduğu bu Cumhuriyeti her zaman ilelebet birlikte ve kararlı bir şekilde her şeye rağmen daha fazla sahip çıkmak zorundayız. Hiç bir şekilde sistem değişikliğine müsaade etmeyeceğiz. Laiklik ilkesine bağlı, adalete ve hukukun üstünlüğüne inanan insanlar olarak geçmişte olduğu gibi bugün de mücadelemize devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceyle hepimizin güzel bir gece geçirmesini diliyorum. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Cumhuriyet” diye konuştu. Gece boyunca Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Yemeğe katılanlar canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlendi. Gecede Çaycumalı şair Avniye Baruönü’nün Cumhuriyet için yazdığı şiir okundu.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2477
29.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın