Pass

TÜM-KAR-DER Kültür Gezileri Kapsamında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Çanakkale Şehitliğini ziyaret etti. Yönetim Kurulu tarafından bu kültür gezilerinin Karadeniz’in değişik illerinde devam etmesine karar verildi. TÜM-KAR-DER Şehitler abidesi önünde dua etti.

Tüm Karadenizliler Derneği Başkanı Osman Işık ve Yönetim Kurulu üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Çanakkale şehitlerini ziyaret ederek, Çanakkale ruhunu yaşamak istediklerini ifade etti.   

Başkan Işık; “Çanakkale şehitler anıtı Türk’ün tükenmezliğinin simgesi, birlik ve beraberliğimizin kanıtıdır. Çanakkale savaşlarında şehit düşen yaklaşık 253 bin şehidimizi simgeleyen abidelerin en görkemlisidir. Bu anıt, hepimizin gönlünde geleceğe güven yansıtan, Türk milletinin en zor döneminde bile yedi düveli dize getirebileceğini ve yüz binlerce şehit pahasına vatan topraklarını ebediyen koruyacağını gösteren anıtımızdır. Anıtın projesi 1944 yılında MSB tarafından açılan yarışma ile belirlenmiştir. Bu anıtımız ilk olarak Gelibolu Yarımadasında Alıçıtepe’de yapılması planlanmış ancak arazinin bozuk olması ve denize uzak olmasından dolayı vaz geçilmiştir. Daha sonra Hisarlık burnunda Morto’ya hâkim 50 metre rakımlı olan Hisar Burnuna yapılmıştır. Yönetim kurulumuzla birlikte ziyaret ettiğimiz Şehitlerimiz için Dua ettik. Çanakkale Ruhunu yaşamalı ve yaşatmalıyız. Dernek olarak bu tür gezilerimiz devam edecektir” dedi.

Başkan Osman Işık ile birlikte Çanakkale ziyaretine katılan, Tüm-Kar-Der Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Gencer, Şehitlikte Zonguldaklı şehitlerimizi de ziyaret ederek, önümüzdeki yıl Çaycumalılarla birlikte Çanakkale gezisi yapma sözü verdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2196
30.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın