Pass

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ile birlikte Çaycuma Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu tarafından Gençlik Merkezi’nde açılan üniversite destekleme kurslarını ziyaret etti.

Ziyarette Çaycuma Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy ile Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdür Müdürü Şendoğan Kaya da hazır bulundu.

Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden ve ihtiyaçlarını soran Kaymakam Keçeli; “Tek yapmanız gereken haziran da yapılacak sınava odaklanmaktır. Siz motivasyonunuzu sağlayıp kendinizi derse verirseniz başka faktörler sizin başarınıza engel olmaz. Bu sınavlarda öğretmen ve ailede önemli bir faktördür. Kurslar ve kaynak kitapları yanında başarının ana aktörü öğrencinin kendisidir. Bir taraftan gezeyim, bir taraftan TV izleyelim ama sınavlarda başarı olmak gibi bir sistem yok. Birçok genç çok yoğun şekilde sınavlara hazırlanıyor. Biz istediğimiz kadar kurs koyalım, siz kendinizi hazırlamadığınız takdirde bir anlamı yok. Mezun olduğunuz okulunda sınavlar da çok büyük bir etkisi yok. Mesele burada kendi çabanızdır” diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oktay Aksoy ise 4,5 ay sürecek kurslara 170 kursiyerin katıldığını söyledi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2432
31.10.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın