Pass

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, aylık istişare ve değerlendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımlarıyla Nebioğlu Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü  Cevat Çevik, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü  Numan Korkmaz, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü  Fazıl Aytaş, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Çaycuma Şube Müdürü Muhammet Atlı katıldı.

Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, “Böylesine önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmanın onurunu bizlere yaşatan İl Müdürümüz Sayın Turgut Özbek ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Özdemir’e teşekkür ediyoruz.  Bu vesile ile Beldemizdeki Eğitim Öğretim kurumlarında ki eksikliklerimizi de iletmiş olduk. Okulumuzda. Bölge Yatılı Okulu olarak eğitim öğretime devam eden okulumuzda en büyük ihtiyacı olan Pansiyon için 2018 yılında gerekli girişimlerin yapılacağını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürümüz kısa zaman içinde örnek sera bahçelerinin kurularak okulumuzun tarımsal alanda uygulama bahçelerinin oluşturulacağı müjdesini vermiştir. Diğer İlkokul ve Ortaokulda ki eksikliklerimizin 2018 eğitim Öğretim yılında tamamlanarak Nebioğlu Beldemizde Eğitim ve Öğretimde sorun yaşanmayacağı müjdesini verdiler. Büyü bir özveri ile mücadele eden Okul Müdürlerimize Öğretmenlerimize her fırsatta yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Özdemir ile Beldemizdeki sorunları yerinde inceleyerek çözümü konusunda destek sözü veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgut Özbek’e Belde halkım ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2525
06.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın