Pass

Çaycuma’nın Perşembe Beldesine doğalgazın getirilebilmesi için belediye meclisinde karar alındı.       

Belediye Meclisinin geçen hafta gerçekleştirilen Kasım ayı toplantısında görüşülen ve oy birliği ile alınan karara göre, doğalgaz şebekesinin yapım çalışmaları ve dağıtım faaliyetlerinde dağıtım şirketiyle Perşembe Belediyesi işbirliği yapacak; doğalgaz şebekesinin geçtiği yerlerdeki kazı onarımı ve tamir işleri belediyeye ait olacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam; “Perşembe Belediye Meclisimizin Kasım ayı toplantısında alınan bu kararla birlikte ilgili firmaya yani dağıtım şirketine müracaatımızı yapacağız ve müracaatımızı firmanın 2018 yılı yatırım programına aldırmaya çalışacağız. Eğer firma müracaatımızı 2018 yılı yatırım programına alırsa, doğalgaz beldemize önümüzdeki yıl yani 2018’de gelecek. Görüştüğüm firma yetkilileri Perşembe Beldemize doğalgazın getirilmesinin zor olmadığını, hatta diğer beldelere göre doğalgazın en kolay ve en kısa süre içerisinde Perşembe Beldesine getirilebileceğini, en kolay Perşembe Beldesine yatırım yapabileceklerini ifade ediyorlar. Dolayısıyla ben de dağıtım şirketinin müracaatımızı büyük bir olasılıkla 2018 yatırım programına alacaklarını tahmin ediyorum. Doğalgazın gelmesi için yeterli talebimiz var. Son rakamlara göre 1200 vatandaşımız doğalgaz için talep de bulunmuş” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2869
09.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın