Pass

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çaycuma’da da her öğretmen için bir fidan dikilerek “24 Kasım Öğretmenler Günü” Hatıra Ormanı kuruldu.

Çaycuma’nın Kahvecioğlu Köyü mevkiinde, toprak işlemesi Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğünce Yapılan sahaya 6.000 fidan dikildi.

Yapılan fidan dikim törenine, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İşletme Müdürü Esat Topuz, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, öğretmenler ve orman teşkilatı personeli katıldı.

Fidan dikilecek saha hakkında bilgi veren Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel “Bugün 80 dekarlık bir alana 6.000 adet fidan dikeceğiz. Zonguldak ilimizde görev yapan 6.000 öğretmenimiz var. Hepsinin adına birer fidan dikiyoruz. Yaptığımız ağaçlandırma çalışmalarında köylülerimizin gelirlerine katkı yapacak olan gelir getirici tür dediğimiz yöremize has kestane, ceviz, defne ve fıstık çamı gibi fidanları dikmekteyiz. Bu orman hem öğretmenlerimizin adını taşıyacak hem de bu köyde yaşayan köylülerimize katkı sağlayacak” dedi.

Çaycuma İlçesi Kaymakamı Serkan Keçeli de kısa bir konuşma yaparak öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değindi ve orman teşkilatına teşekkür etti.

Daha sonra protokol, öğretmenler ve diğer katılımcılar hep birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2157
29.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın