Pass

Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığı yılsonu İlçe Divan Kurulu Toplantısı İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

Toplantıda İlçe Başkanı Burak Erol konuşmasında Türkiye gündemini değerlendirdi. Bulunduğumuz coğrafya da zor günler yaşandığını belirten Erol, Kudüs, asgari ücret ve bütçe görüşmeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Öncelikli olarak Kudüs ile açıklama yapan Başkan Burak Erol; “Kudüs bizim namusumuzdur, izzetimizdir dersek kesinlikle abartmış olmayız. Kudüs bir İslam şehridir ve kimsenin tereddüdü olmasın, bir İslam şehri olmaya da devam edecektir" dedi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yeni asgari ücreti belirlemek üzere toplandığını hatırlatan Erol, "Birçok konuşmamda dile getirdim. Aslında asgari ücretin seviyesi hakikaten açlık sınırı değil yoksulluk sınırı olmalı. Yoksulluk sınırından kastımız, çalışan bir insan, ailesinin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bir seviyede ücret almalı" diye konuştu. TBMM Genel Kurulunda görüşülen 2018 yılı bütçesinde işçi, memur, çiftçi, sanayici ve besiciye yer olmadığını iddia eden Başkan Erol, “Yani sözün kısası vatandaş yok. Bu bütçede faiz, borç, vergi, zam var. Siz bu işle, bu mantıkla ülkenin hiçbir problemini çözemezsiniz. Vatandaşın ümidini piyangolara bağlattırmayın. İşimiz Nimet Ablaya kalmasın” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2115
21.12.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın