Pass

Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu “Yeni Yıla Merhaba” konseri düzenledi.

Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere; Çaycuma Belediye Başkanı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Köktürk, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt ve çok sayıda müziksever katıldı.

Şef Levent Özger yönetimdeki topluluğun Başkanı Hamza Başören yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi; “Sevgi ve sesinin tınılarını, tüm insanların yüreğindeki sevinci, hüzünlerin dostlukların sevineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık ve mutluluk dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun. Toplumumuza maddi manevi destek esirgemeyen başta Bülent Kantarcı ve çalışanlarına, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi müdür ve çalışanlarına, ayrıca topluluğumuzun kuruluşundan bu yana hizmet veren idarecilerime şahsım ve topluluğum adına teşekkür ederim”.

Sunuculuğunu Nergis M. Eroğlu’nun yaptığı konserde birbirinden seçkin 21 eser soro ve koro halinde seslendirildi. Yoğun ilginin olduğu konserde vatandaşlar koroyu ve performansı ile göz dolduran Şef Levent Özger’i ayakta alkışladı. Konser sonunda koro elemanlarını tebrik Çaycuma Belediye Başkanı, Şef Özger’e çiçek takdim ederken; “Hepimizi geçmiş yılda ki kötülüklerden arınmamızı ve yeni yılda hep güzel şeylerle karşılaşmanızı diler, yeni yılını kutlarım” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3851
28.12.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın