Pass

Çaycuma AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karaalp, 2017 yılının son gecesinde mesai yapan güvenlik güçleri ile bir araya gelerek, yeni yıllarını tebrik etti.

Başkan Karaalp, 2017 yılını, 2018'e bağlayan gecede, halkın huzuru ve güvenliği için mesai yapan güvenlik güçlerinin yanında oldu. Başkan Karaalp, gece saatlerinde ilçe Polis Karakolunu ziyaret etti. Ziyarette polis amir ve memurlarıyla sohbet ederek, 2018 yılının barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan AK Parti Gençlik kolları Başkanı, polislere minnettar olduklarını ve her zaman güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarını belirtti. Gençlik kolları Başkanı Uğur Karaalp’e yönetim kurulu üyeleri ve önceki dönem gençlik kolları, yeni ilçe yönetim kurulu üyesi Rüştü Amil’de eşlik etti.

AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Rüştü Amil; “Her yıl olduğu gibi bu yılbaşı gecesinde de, ailesinden uzak bir şekilde halkımızın huzuru ve güvenliği için çalışan polislerimizin yanında olduk. Polislerimizin ailesinin yanında olmadığı bir ortamda bizim ailemizin yanında olmamız uygun düşmez. Mesai yapan arkadaşlarımızla sadece yılbaşında değil, resmi ve dini bayramlarda da bir araya geliyoruz. İnşallah gelecek günlerde sağlıklı, huzurlu, mutlu bir Türkiye ve sağlıklı ve barışın hâkim olduğu bir dünya Cenab-ı Hakk'tan temenni ediyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2971
01.01.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın