Pass

7.Basın Mensupları Derneği “yılın en’leri” ödül töreni büyük bir katılım ile Çırağan Sarayında gerçekleşti. Birçok dalda yılın enleri seçilirken özellikle temiz basın konusunda sık sık vurgulama yapıldı. Sinemadan, bürokrata, hukukçudan, eğitime, sivil toplum kuruluşundan iş adamlarına kadar 64 dalda ödül verildi.

Yıllardır gerek özel sektöre ve kamu kurumlarına eğitimler verip danışmanlıklar yapan Zonguldak Dernekleri Federasyonu başkanı Gurbet Altay’da uygulamış olduğu İnsan Değerleri Departmanı ile “yılın en iyi eğitimcisi…” ödülüne layık görüldü. Gecede bir açıklama yapan Gurbet Altay; “yıllardır insanı kaynak olarak gördük ve hep ona göre planlar yapıp eğitimler verdik. Oysa insan kaynak değil bir değerdir. Ben de danışmanlık yaptığım firmalarda insan kaynakları yapılandırmasını insan değerleri departmanı isimi değiştirerek başladım. Eğitimleri planlaması hem insan değerleri departmanına göre yaptım. Birçok eğitimde insan değerleri departmanı denildiğinde personellerin kendilerini daha değerli hissettiğini gördüm. Buradan tüm firmalara ve kamu kurumlarına sesleniyorum. Sizler de önce söylemleri değiştirerek başlayalım çalışmaya. İnsan Kaynak değildir, insan bir değerdir. Zonguldak Dernekleri Federasyonu olarak ilk adımı kültürü ve eğitimi ele alarak başladık çalışmalarımıza burada da meyvelerini yemeye başladık. Bu akşam Zonguldak Dernekleri Federasyonu gençlik spor komisyonu başkanım Mustafa Kalaycı, yine sanayi ticaret komisyonu başkanım Samet Eren ve ZONSİAD Genç Girişimciler Komisyonu Başkanı Yunus Emre Topal’ın yanımda olmaları bana güç kattı. Zonguldak gençliği daha dinamik, daha enerjik ve daha güvende hissettim. Zonguldak Gençlerle daha güçlü bir şekilde özlediğimiz Zonguldak’ımıza adım adım yaklaşmaktalar. Biz gençlerle daha da güçlüyüz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2548
03.01.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın