Pass

Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Kılıç, Çaycuma Başhekimi Op. Dr. Ali Turan ve bir süre önce Çaycuma Devlet Hastanesi Müdürlüğüne atanan Ersin Durmuş’u ziyaret etti.

İlk olarak İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç’ı ziyaret eden partililer adına Başka Erol Kılıç’a yeni görev yerinde balarılar diledi. İlçenin en büyük sıkıntılarından biri olan trafik ve park konusunda son günlerde yapılan denetim ve kontroller nedeniyle Kılıç ve emniyet personeline teşekkür eden Erol, Çaycuma’nın asayiş anlamında sıkıntılı bir ilçe olmadığını dile getirdi. Son yaptığı basın açıklamasında trafikteki sorunları gündeme getirdiğini ifade eden Erol, emniyetin yapıcı çalışmaları nedeniyle memnuniyet duyduklarını söyledi. İlçedeki park ve trafik sıkıntıların konusunda görevlerinin trafik akışını sağlaması gerektiğini ifade den Emniyet Müdür Kılıç, cezadan yana olmadıklarını fakat artan denetimlerde ceza kesmek zorunda kaldıklarını söyledi. Güvenli ve sakin bir ilçe olan Çaycuma’da gelen görüş ve önerileri de dikkate alarak değerlendirdiğini söyleyen Kılıç ziyaretinden ötürü Saadet Partililere teşekkür etti.

Ardından Çaycuma Devlet Hastanesi’nde Başhekim Op. Dr. Ali Turan ve Hastane Müdürü Ersin Durmuş ile bir araya gelen partililer hastane hakkında bilgi aldılar.

Başhekim Turan, C sınıfında yer alan Çaycuma Devlet Hastanesi’nin B sınıfına geçmesi için çalışmaların devam ettiğini söyleyerek; “25 tane uzman hekimimiz var. 12 pratisyen hekim 155 hemşire, ebeler ve ATT’ler ile 250’e yakın 257’e tabi çalışan var. Ek binamız ile yatak yükümüz biraz daha hafifledi. Yeni yoğun bakımları açtık. Ama hastanenin adının büyümesi içinde çalışan elemanlara bağlıdır” dedi.

Hastanenin 5 ay önce göreve başlayan Başhekim Turan ile birlikte köklü değişmeler yaşadığını söyleyen Başkan Erol, Turan ve Hastane Müdürü Durmuş’a teşekkür etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2707
03.01.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın