Pass

Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Şahin Torlakoğlu düzenlediği basın toplantısı ile yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelen Torlakoğlu; “Bu yola çıktığımızdan beri arkadaşlarımızın ve basınımızın desteği ile çok güzel işler yaptık. Bu güzelliği bundan sonra esnafımıza hizmet anlamında taçlandırmak istiyoruz. Bu güne kadar kapısı çalınmadık eli sıkılmadık bir tane esnaf bırakmadık. Sadace işyeri kapalı olan yada şehir dışında olanlara ulaşamadık. Yanımızdaki arkadaşlarımız gerçekten bu işe gönül verdiler. Hepsi yönetim olarak hazır olduklarını ispatladılar. Her meslek dalından yönetimde arkadaşlarımız var. Hiç kimse ‘şu meslekten isim almamışsınız’ diye yorumda bulunamaz. 14 Ocak 2018 yılında yapılacak Esnaf ve Sanatkar Odası seçimini kazanmak için bu yola girdik. Kazanacağımızdan da eminiz. Bugüne kadar yaptığımız seçim propagandasında hiçbir şekilde kimsenin adını lekeleyecek bir kelime kullanmadık. Esnafımıza projelerimizi tek tek anlatmaya çalıştık. Seçime günler kaldı, yine boş durmayacağız. Yönetim kurulu arkadaşlarımızda boş durmayacak. Oraya oturduğumuzda her birimizin esnaf branşında bir görevi olacak. Bir tanemiz pazardan, bir tanemiz, kahvelerden bir tanemiz köylerden sorumlu olacak. Bunların istişarelerini hep birlikte yaptık ve yapıyoruz. 3ayda bir 6 ayda bir esnaf arkadaşlarımız ile bire bir görüşerek , tartışarak sorunlarına çözüm arayacağız. Bugüne kadar olması gereken ve yapılmayan bir çok şey tespit ettik. Bunları gerçekleştirmek için odaya geleceğimiz günü heyecanla bekliyoruz. Beldelerimizde, köylerimizde her 3 ayda bir esnaf arkadaşlarımız ile toplantılar yapacağız. Biz aracı kurumuz, her esnaf odanın sahibidir. Göreve geldiğimiz takdirde ‘İşimiz yapılmadı’ sözünü hiçbir esnafımızdan duymayacağız. Artık değişim zamanın geldiğini düşünüyoruz. 15 yıldır görev yapan yönetime teşekkür edeceğiz. Yeni kanın yeni ekibin neler yapabileceğini göstereceğiz. Basın mensuplarından destek almak bizim için çok önemlidir. Göreve geldiğimizde basın mensuplarımız ile sık sık toplantılar yapmayı düşünüyoruz. Dışarıdan gördükleri sıkıntıların dile getirildiği bu toplantılarda esnafla bizim aramızda basının köprü olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Seçimi kazandıkları takdirde mevcut Oda Başkanı Hayri Kandemir’in birikimlerinden de yaralanmak istediklerini ifade eden Torlakoğlu; “Kendisi 35 yıllık arkadaşımdır. Şahsı ile ilgili bir problemimiz yoktur. Kendiside bizim kadar seçim çalışması yapıyor. Biz işin içine girdikten sonra kırsal kesimdeki esnaf arkadaşlarımız başkan adayları görüp mutlu oluyorlar. Buda 2 aylık bir zaman zarfında odaya ne kadar hareket kattığımızın bir ifadesidir” dedi.

Torlakoğlu yönetim kurulundaki isimleri şöyle tanıttı; Sebahattin Çınar, Mustafa Baloğlu, Satılmış Kanbak, Sebahattin Bozkurt, Alaattin Kahraman, Engin Makaracı, Ozan Yılmaz, Yusuf Kaya, Engin Kalaycı, Mustafa Korkmaz, Aydın Uzundal, Sedat Kalembaşı, Onur Ünlü, Mehmet Çelik, Sefer Kayabaşlı, Ömer Akkuş, Ebru Ulus, Ozan Demir, Mikail Çakmak, Kemal Eliçora, Tolga Yurtbay, Zenit Nur, Mete Gültop.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3250
04.01.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın