Pass

Çaycuma Muhtarlar Derneği Olağan kongresi Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı kongrede mevcut Başkan Ekrem Çelen tekrar yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Kongreye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kaymakam Serkan Keçeli, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, çevre ilçelerin muhtarlar derneği başkanları katıldı.

Divan başkanlığını Şerafettin Nas’ın yaptığı kongrede ilk olarak konuşan Kaymakam Serkan Keçeli kongrenin hayırlı olması dileğinde bulunarak; “Muhtarlık çok kutsal bir görevdir. Dışarıdan görüldüğü gibi sadece makam için ve belli bir unvan sahibi olmak için yapılan mesleklerden birisi kesinlikle değildir. Muhtar gecesi ile gündüzü ile vatandaşın derdiyle, köyünün mahallesinin derdiyle dertlenendir. Ne mutlu ki muhtarlarımız hem görevlerinin daha çok bilincinde halkına köyüne mahallesine daha çok sahip çıkıyor. İnşallah muhtarlarımız özlük hakları anlamında hem diğer vazifelerinin karşılığını zaman içinde daha çok kendilerini temsil edildiği dönemi yaşayacak diye düşünüyorum. Bütün muhtarlarımız Çaycuma’yı kucaklayan mahallesi ile köyü ile Çaycuma’nın 92 bin nüfusunu kucaklayan devletin en ücra yerine kadar elinin uzandığı kişilerdir” diye konuştu.

Kongrede söz alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Cumhurbaşkanının muhtarlara çok önem verdiğini söyleyerek; “Muhtarlık müessesi kutsal bir görevdir. Halkın gücünü arkasına alarak hizmet eden tüm muhtarlarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız özlük hakları başta olmak üzere her türlü imkânlar sağlanmaya devam edecektir. Kongremiz Çaycuma’mıza ve tüm muhtarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kongrenin aday olan Adaköy Muhtarı Veli Tutkun şunları söyledi; “Derneğimiz son seçimden sonra birlik ve beraberliği sağlayamamış, muhtarların sorunlarına çözüm getirememiştir. Görevleri süresinde bir defa olsun toplanıp muhtarların sorunlarını dinlememişlerdir. Derneği kendi çıkarları doğrultusunda kullanmışlardır. Seçildiğimiz takdirde muhtarlarımızın sorunlarını çözüp daha güzel hizmetleri yapacağız”.

Kongrede tekrar adaylığını koyan derneğin mevcut Başkanı Akyamaç Köyü Muhtarı Ekrem Çelen şunları söyledi; “Bizler kendi dertlerimizi bir kenara bırakıp mahalle muhtarı mahallesinde köy muhtarı ise köyün de yedisinden yetmişine kadar bütün insanların sorununu, derdini, sıkıntısını, sevincini ve hüznünü birebir paylaşan, onların her daim yanında olan insanlarla birebir diyalog içinde olan seçimle gelmiş olan muhtarlarız. Muhtarlar Derneği mahalle ve köy muhtarlarımızın kendi aralarında seçtiği ilçedeki bütün muhtarların tek çatı altında toplandığı bir kurumdur. Demem o ki en uzak köyümüzdeki bir vatandaşın veya muhtarın veya en merkez mahallede ki bir vatandaşın ve muhtarlarımızın bir sorunu bizim sorunumuz, üzüntüsü bizim üzüntümüz sevinci bizim sevincimizdir düşüncesi ile hareket ettik ve öyle de çalışmayı sürdürmeye devam edeceğiz”.

Yapılan seçimin ardından Veli Tutkun 25 oy Ekrem Çelen ise 70 oy alarak tekrar dernek başkanlığına seçildi. Çelen’nin yönetim kuruluna şu isimler yer aldı; Şevket Ayçelebi, Ramazan Artan, Fahri Alagöz, Yalçın Kalaycıoğlu, Cengiz Akça, Rahmi Köse, Bahtiyar Kararmış.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2695
06.01.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın