Pass

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, 10 Ocak Çalışan Günü nedeniyle ilçede görev yapan yerel basın temsilcileri ile kahvaltı yaptı.

Köy Sofrası’nda düzenlenen kahvaltıya; İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş da katıldı.

Basın mensuplarının sorunları üzerine sohbet eden Kaymakam Keçeli; “İlçemizde kar kış demeden, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan gazeteci arkadaşlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. Basın ve medyayı kamu kurumlarının en önemli destekçilerinden, en önemli yardımcılarından birisidir. Bizim göremediğimizi gören, yapamadığımız, başaramadığımız ellere ulaşmamızı sağlayan bir araç bir yardımcı olarak görüyorum. Çalışan bütün gazetecilerimizi gününü kutluyor, kazasız, belasız günler diliyorum. Çaycuma olarak şanslıyız. İlçede kamu kurum ve kuruluşları ile çok uyumlu basın mensuplarına sahibiz. Kamu hizmetlerinin tanıtılması, eğer yanlışları da varsa basın tarafından iyi niyetli bir şekilde yansıtıldığını görmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Kahvaltı sonunda İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu basın mensuplarına çeşitli hediyeler verdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2933
10.01.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın