Pass

Geçtiğimiz günlerde Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde adaylığını açıklayan Çaycuma esnaflarından Şahin Torlakoğlu,( Kuaför Şahin)Değişim zamanının geldiğine vurgu yaparak “Odamızda bazı eksikliklerimiz var inşallah bu eksikliklerimizi çözmek için aday oldum. Yönetime geldiğimizde Çaycuma’lı Esnaf kardeşlerim daha güzel hizmetler alacaklar, Çaycuma Esnafına yeni bir heyecan getireceğiz. Değişim zamanın geldiğini artık herkes konuşuyor, Esnaf kardeşlerimin olumlu ve uyarılarına dikkat ederek çalışacağız. Esnaf odası seçiminde son düzlüğe girdik, Allah’ın izni ile Pazar günü yapılacak kongrede yüzümüzün akı ile çıkacağız.

Yönetim kuruluna benimle aday olan arkadaşlarım ile birlikte Esnaf odasına kayıtlı Esnaf kardeşlerimizin hiçbir zaman sorun yaşamaması için çalışacağız. Kongremize tüm Esnaf ve Değişimi görmek isteyenleri bekliyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 3736
11.01.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın