Pass

Çaycuma Kaymakamlığı’nın katkıları ile Akademisyen, Psikolog, Yazar ve televizyon programcısı unvanları bulunan Prof. Dr. Üstün Dökmen Çaycuma’da “Okulda ve Ailede Etkili İletişim” konulu seminer verdi. Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlene seminere büyük ilgi olunca salon yetersiz kaldı.

Seminere; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik ve belde karakol komutanları, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhammet Atlı, Cengiz Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gökçe, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Özkan Genç, daire ve okul müdürleri de katıldı.

Ailede kaliteli iletişimin önemi ve kaliteli iletişimi sağlamanın yolları hakkında bilgilerini paylaşan Üstün Dökmen, zaman zaman yaptığı esprilerle salondakileri kahkahaya boğdu. Aile kavramını tüm etkenleriyle mercek altına alan seminerde konuşmacı Üstün Dökmen, Çaycuma halkına da gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. Çaycuma Kaymakamı Keçeli tarafından Dökmen’e Türk bayrağı, Devrek Kaymakamı Yakup Güney tarafından Devrek bastonu, Çaycuma Belediye Başkanı tarafından Kadıoğlu Mozaiklerini simgeleyen plaket verildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2631
15.01.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın