Pass

Hafta sonu gerçekleştirilen Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde Başkan Adayı Şahin Torlakoğlu; “Oda yönetiminin rakibi idik, şimdi takipçisi olacağız” dedi.

Torlakoğlu; “Çıktığımız yarışta Çaycumalı esnaf kardeşlerimizin teveccühü mevcut Başkan Hayri Kandemir’den yana oldu. Bu süreçte ben ve arkadaşlarım esnaf kardeşlerimizi ziyaretlerimizde onların sorunları, istekleri, talepleri ve beklentileri noktasında seslerini kürsüye taşıdık. Samimiyetlerine inandık ve güvendik. Sonuç ne olursa olsun samimiyet ve güven noktasında düşüncelerimiz zerre kadar değişmemiştir. Esnaf dostlarımızın tercih noktasında kendilerine göre haklı sebepleri mutlaka vardır. Biz demokratik bir ortamda sorunsuz bir seçim sürecinden sonra bize teveccüh gösteren ve göstermeyen bütün esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hayri Kandemir ve arkadaşlarına da başarılar diliyorum. Ben ve arkadaşlarımın hiçbir esnaf kardeşimize kırgınlığı yoktur. Bu noktadan hareketle girdiğimiz yarışta aldığımız sonuç tabi ki bizi sorgulamaya yönlendirmiştir. Biz seçim sürecinde bütün esnaf ve sanatkârlar ziyaret ettik, sorunları yerinde dinledik ve bu sorunları tespit için anketler yaptık. O kadar esnafımız mevcut durumdan şikâyetçiydi ki ve sorunlar da o kadar birbirine benzerdi ki sorunlar dağ olmuştu da bizim haberimiz yoktu. Biz dağı sırtımıza aldık ve esnafın önüne koyduk. Demek ki dağı taşırken parçalarını düşürmüşüz, sizlere eksik getirmişiz. Hata bizde esnaf dostlarım, biz sorunu size anlatamadık. Ama esnaf arkadaşlarıma söz veriyorum. Esnaf odası yönetiminin rakibiydik ama şimdi takipçisi olacağız” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2599
16.01.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın