Pass

Afrin’de yürütülen ‘Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek amacı ile Suriye sınırında bulunan Hatay’ın Hassa ilçesine giderek Mehmetçiklerle görüşen Çaycumalı muhtarlar, Zonguldak eski Valisi olan Hatay Valisi Erdal Ata ile bir araya geldi.

Zonguldak halkına selamlarını ileten Erdal Ata, operasyonun ardından Hatay’ın ziyaretçi akınına uğradığını söyledi. Ata; “ Sizleri görmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. TSK’nın  Afrin’de başlattığı Zeytin Dali Operasyonundan sonra ilimiz ziyaretçi akınına uğradı. Türkiye’nin dört bir tarafından askerimize destek olmak için yüzlerce binlerce vatandaşımız geliyor. Özellikle Hassa İlçesi hafta sonları 4-5 bin kişi ağırlıyor. Yapılan operasyon ülkenin geleceği ve  kaderi için çok önemli. 1984 yılından beri Türkiye’de terörle mücadele ediyoruz. Terörün arkasındaki güçler belli. Orta Doğu’da bir Kürt devleti kurulmak isteniyor. Bu Kürt devletini kurmak isteyen Amerika ve bir takım ülkeler ve İsrail’in amaçları Türkiye, Suriye ve Irak’tan toprak alarak kendi güdümlerinde hareket edecek, kendi güdümlerinden çıkmayacak bir devlet kurumak. Amaçları Kürtleri çok sevdiklerinden  değil, o bölgede zengin doğalgaz ve petrol yataklarına el koymak. Silah ticaretinden en fazla payı alan ülke Amerika.  Ne kadar savaş olursa, kan dökülürse onlar o derece güçlenmiş oluyor.  Bir taraftan bizi birbirimize düşürüyorlar,  diğer taraftan pazar yaratıyorlar. En büyük müşterileri orta doğu ve Müslüman ülkeleri.  Hepimizin aklını başına toplamsı lazım.  Bu operasyonun yapılması ülkenin bekası için, geleceği için gerekli idi. Bu operasyonlarla Amerika’nın oyun önüne geçmiş olduk. 81 milyonun bunu desteklediğini görmekten mutluluk duyuyoruz.  İnşallah başarı ile tamamlanacak. Tüm Zonguldak’a operasyona verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin aracığı ile Zonguldak halkına selam ve saygılarımı iletin” diye konuştu.

Zonguldaklıların da selamını Vali Erdal Ata’ya ileten Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen,  kendilerini kabul eden Ata’ya teşekkür ederek manda yoğurdu hediye etti. Ata ile bir süre sohbet eden Çaycumalı muhtarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2593
26.02.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın