Pass

Çaycuma Saltukova Gazi Ortaokulunda eğitim-öğretim yılı başında başlayan ‘’Değerler Eğitimi’’ projesi öğrencilerin çeşitli kampanya ve proje çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Değerler eğitimi kapsamında çeşitli çalışmalar yapan 5. Sınıf öğrencileri, Türkçe öğretmeni Halil Yılmaz ve İngilizce öğretmeni Esra Çalışkan Canbaz rehberliğinde ‘’LÖ-SEV KARDEŞİM’’ sloganıyla her sınıfa bir kumbara koyarak okul geneline bir yardım kampanyası başlattılar. Dört hafta boyunca devam eden kampanya sonunda toplanan yardımlar LÖSEV’e bağışlandı.

Öğrencilerden gelen öneriler doğrultusunda böyle bir çalışma yaptıklarını söyleyen Okul Müdürü Demir; “Çocuklar yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek ve okulumuzda farkındalık yaratarak lösemi hastalığının önemine dikkat çekmek istediklerini belirterek, bize geldiler. Bununla beraber lösemili bir kardeşimizin küçük de olsa bir yarasına merhem olmak istediklerini söyledi. Kampanyayı öğrenciler yürüttü, dört hafta kadar sürdü. Öğrencilerimiz lösemili kardeşleri için harçlıklarından arttırdıklarını sınıflarındaki kumbaralarına attılar. Kendisi ihtiyaç sahibi birçok öğrencimiz de bu projede lösemili kardeşlerine ellerinden geldiğince yardım etti” dede. 

Bağış sonunda LÖSEV’den tarafına teşekkür amaçlı dönüt yapıldığını ve Ankara’daki ‘’Lösemili Çocuklar Köyü’ne davet edildiklerini belirten Resul Demir, teşekkürü bizim değil öğrencilerimizin hak ettiğini belirtti.

Okul müdürü Resul Demir, okulumuzda güzel şeyler oluyor sadece bu çalışmalar değil aynı zamanda hali hazırda Türkçe öğretmenlerimiz Tuğba Çokal ve Handan Seyrek tarafından yürütülen kuş evleri; kediler için de kedi evi yapımı projelerini yürüttüklerini belirterek okulumuz öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum, dedi.

Haber: ESKPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2115
26.02.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın