Pass

Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği tarafından “ Savunan Adam ve Şuurlu Gençlik “ söyleşisi düzenlendi.

İlim Yayma Cemiyeti Zonguldak Şube Başkanı İbrahim Cansız’ın konuşmacı olduğu söyleşi Kur’an-ı Kerim’le başladı.

Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilcisi Kenan Tunç yaptığı açılış konuşmasında : “Her ay değişik bir konu ile söyleşi programları düzenliyoruz. Ocak ayında Prof. Dr  Seyfullah Kara hocamızı davet etmiş, Ortadoğu’da yaşananlar üzerine çok verimli bir söyleşi gerçekleştirmiştik. Şubat ayı söyleşimizde de vefatının 7.yılı nedeniyle büyük dava adamı, merhum başbakanımız Prof. Dr Necmettin Erbakan hocamız ve onun ideallerini, gençliğe verdiği önemi konuşmak istedik. Bu konuyu anlatmak üzere de yine içimizden bir değerimizi, sayın İbrahim Cansız hocamızı davet ettik. Aynı zamanda bizimde öğrencilik yıllarımızda Zonguldak İmam Hatip Lisesinden hocamız olan ve bizlerde büyük emeği bulunan saygıdeğer hocamıza davetimize icabet ettiği için çok teşekkür ediyorum. Söyleşimizin hayırlara vesile olması dileğiyle katılımlarınız için hepinize şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

54.Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr Necmettin Erbakan’la ilgili sinevizyon gösterimi ve Muhammet Emin Verimli ve Muhammet Oral isimli gençlerin okuduğu bir ilahinin ardından İbrahim Cansız konuşmasına başladı.

Erbakan hocanın ülkesini ve milletini seven gerçek bir devlet adamı olduğunu söyleyen Cansız: “ Hocamız bu ülkeye bir ufuk açmıştır. Onun fikir ve idealleri hepimize ışık olmuştur. Erbakan hocamız tam bir mücadele adamıdır. Onda yılmak, yorulmak ve bırakmak yoktur. Onun başbakan olduğu zamanda ülkemiz büyük bir kalkınma atağına geçmiştir. Bundan dolayı çeşitli entrikalar çevrilerek darbeyi hazırladılar. Beşli çeteler devreye sokularak hocamızın başbakan olduğu 54. hükümeti yıkmak için inanılmaz haksızlık ve zulümler yapıldı. Sonunda hocamız hükümeti bırakmak zorunda kaldı. Ama mücadeleyi ve çalışmayı asla bırakmadı. Onun azim ve heyecanı hepimize örnek oldu. Onu tanımak, anlamak ve ideallerini yaşatmak zorundayız. Bugün çok şükür hocamızın idealleri pek çok alanda tek tek olmaya devam etmektedir. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. “ dedi.

27 Şubat 2018 tarihinde Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapılan söyleşi sonunda Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından kahraman ordumuz, şehitlerimiz, merhum başbakanımız Prof. Dr Necmettin Erbakan ve bütün ölmüşlerimiz için dua edildi..

"Memur-Sen Çaycuma İlçe temsilciliğinin düzenlemiş olduğu “Savunan Adam ve Şuurlu Gençlik” söyleşisine Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, İlçe Halk Eğitim Müdürü Oktay Aksoy, Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Abasız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Evleri Sitesi müdürü Mesut Özmekik, Büro Memur-Sen Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Seyrek, Genç Memur-Sen Yönetim kurulu üyesi Resul Çetinoğlu, Ensar Vakfı Zonguldak Şube Başkanı Fethi Aygün, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, Sağlık-Sen İlçe temsilcisi Ercan Akar, Büro Memur-Sen İlçe temsilcisi Emrah Afşar, Bem-Bir-Sen İlçe temsilcisi Özlem Kaydır, Eğitim-Bir-Sen ilçe başkan yardımcısı Mehmet Bilgin, Ahyar ilçe temsilcisi Erdal Oruçoğlu, Diva-Sen ilçe temsilcisi Yusuf Bayhan, Nebioğlu Ekonomik ve Sosyal Gelişim Derneği başkanı Tekin Verim, Anadolu Gençlik Derneği ilçe temsilcisi Murat Akça, Erbakan Vakfı ilçe temsilcisi Tuncay Uslu, Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Tekin, İmam Hatip Platform başkanı Adil Kabacı, Çay-Em-Der başkanı Erol Ünlü, Taşçılı Köyü Muhtarı Şahin Keserci, Üniversite öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2310
01.03.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın