Pass

Türk Anneler Derneği Çaycuma Şubesi tarafından Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Dayanışma Gecesi düzenlendi.

Gecenin geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanacak. Belediye (Seka) Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen geceye; Kaymakam Serkan Keçeli’nin eşi Fatmagül Keçeli, Belediye Başkanının eşi Belgin Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen’in eşi Funda Özen, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’nun eşi Selvi Çolakoğlu, İş adamı Zeki Yurtbay’ın eşi Emel Yurtbay ve çok sayıda bayan katıldı.

Dernek Başkanı Leyla Gülşen geceden elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfına bağışlanacağını ifade ederek; “Şehit haberleriyle üzüldüğümüz şu günlerde, sayenizde elde etmiş olduğumuz gelirimizi Mehmetçik Vakfı'na bağışlayarak biraz da olsa acılarımızı hafifletmek, askerlerimize destek olmak amacıyla gecemizi düzenledik. Gecemize katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Kadın olmanın anlam ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günün içindeyiz. 8 Mart tüm dünyada kadınların eşitlik özgürlük ve daha huzurlu yaşama isteklerini dile getirdikleri çok özel bir gündür. Nitekim günümüzde artık Türk kadını, sosyal hayat içinde aktif olarak yer almaya başladı. Çalışan, üreten kadınların sayısı hızla artıyor. Sadece Türkiye'de değil, dünya'nın pek çok ülkesinde başarılı kadınlarımız var. Öğretim üyeleri, bilim kadınları, hukukçular, sanatçılar, diplomatlar, siyasetçiler, doktorlar, öğretmenler... Ben inanıyorum ki, kadınlar her meslek dalında başarılı olabilirler, oluyorlar da. ‘KADINLARIN PEK ÇOK SORUNU VAR’ Öte yandan, tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de kadınların pek çok sorunu var. Bu sorunlardan özellikle kadına yönelik şiddet, "töre, gelenek, namus davası gibi. "Cennet anaların ayakları altındadır" diyen bir medeniyetten geliyor olmamız ile bugün kadına yöneltilen şiddete dair aldığımız üzücü haberler arasında kabul edilemez bir çelişki vardır. Türk kadını "yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üstünde yükselmeye" layıktır. Sözlerime son verirken, geçmişi iyi okuyarak, ders alarak ama bu geçmişe takılıp kalmadan ileriye bakacağımız; daha iyi ve güzelliklerle anılacak bir dönem inşa etme kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum. Burada bu kararlılığa verdiğiniz destek için ve katılımınız için hepinize teşekkür ederim. Kadınlarımızın sorunlarından çok, başarılarını ve sevinçlerini konuşacağımız nice 8 Mart'larda buluşmak ümidiyle, hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

Hediye çekilişinin de yapıldığı gecede dernek yönetimi konuklarla tek ilgilenirken, karanfil dağıttılar. Kadınlar yerel sanatçı Remzi Budak eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2527
12.03.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın