Pass

Çaycuma Emlakçılar Derneği, İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde düzenlediği girişimcilik kursu Çaycuma’da başladı.

Çaycuma Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulu Salonu’nda düzenlenen girişimcilik seminerine ZONDEF Başkanı Gurbet Altay eğitimci olarak katılırken ÇAY-EM-DER Yönetim Kurulu başkanı Erol Ünlü’de hazır bulundu. 21 Mart itibariyle başlayan seminer dört gün devam edecek ve 24 Mart’ta sona erecek. Çaycuma Öğretmen Evi’nde başlayan seminere 25 kursiyer katıldı. Seminer hakkında kursiyerleri bilgilendiren ZONDEF başkanı ve eğitimci Gurbet Altay hayata dair konularla ilk dersine başladı.

Altay; “Çaycuma’da ilkini düzenlemiş olduğumuz ÇAY-EM-DER, İŞKUR ve KOSGEB ile ortaklaşa düzenlenen girişimcilik kursunun ilki başlamıştır. Daha önce Zonguldak’ta verilen kursumuzda 25 kişiyi mezun ettik. Onlar girişimcilerle birlikte önce Zonguldak’a, sonra Türkiye’ye katkı sağlayacaklardır. Zonguldak ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacaklardır. Çaycuma’da düzenlediğimiz kursumuz da yine 25 kursiyerimizle beraber Çaycuma’nın kaderini biraz olsun değiştirmek adına yaptığımız bir çalışmadır. Bu anlamda yetkililere çok teşekkür ediyorum. Özellikle KOSGEB ve İŞKUR’a teşekkür ediyorum. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü onlar da zamanlarını ayırıp bu etkinliğe katılarak gelecek anlamında önemli bir adım atmışlardır. Ayrıca alacakları girişimcilik belgesi ile devletin desteklerinden faydalanmaları söz konusu olabilecektir. Burada bir noktaya dikkat çekmek istiyorum: Birçok yere gittiğinizde Zonguldaklıları görebiliyorsunuz. Artık sadece çalışan değil, birçok noktada gerçekten istihdama katkı sağlayan işletmeler kurmuş Zonguldaklılar göreceksiniz. Bu projelerde Sayın Valimizin büyük katkıları vardır. Kursun düzenlenmesinde büyük emeği bulunan ÇAY-EM-DER başkanı Erol Ünlü’ye huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi.

 Kursun ilk günü tanışma faslı gerçekleştirildi ve “iş kurmak için neler yapmalı” konulu ders verildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2644
21.03.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın