Pass

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'nde defne üretimi ve kurutma tesis firmaları ile istişare toplantısı düzenlendi. 

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü sınırları dahilinde üretimi gerçekleşen defne ile ilgili olarak Defne Kurutma ve İşleme Firmalarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Bölge Müdür Yardımcıları Gültekin Aksan, Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Şube Müdür vekili ile Bölge Müdürlüğü sınırları dahilinde yer alan defne tesis ve firma sahipleri katıldı. Firma sahiplerine 2017 yılı program gerçekleşmeleri ve 2018 yılına ait defne eylem planı gerçekleşmeleri, eğitim, planlama, koruma kontrol çalışmaları ile üretimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerin ağırlıklı olarak ele alındığı toplantıda firma sahipleri tek tek sorun ve görüşlerini dile getirdi. Yapılan değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2188
26.03.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın