Pass

Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, özel hastanelerle üyelerinin ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği indirim protokolü imzaladı.

Tüm oda üyeleri ve ailelerinin faydalanabileceği protokoller, Zonguldak Özel Level Hastanesi, Karabük Özel Madikar Hastanesi, Bartın Özel AK Tıp Merkezi, Bartın Özel Yaşam Tıp Merkezi ve Bolu Özel Çağsu Hastanesi yetkilileri ile Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir tarafından imzalandı. Protokole göre oda üyeleri eş ve çocukları dâhil, Level Hastanesi’nde % 20, Medikar Hastanesi’nde % 15, AK Tıp’da % 15, Çağsu Hastanesi’nde % 15, Yaşam Tıp Merkezinde ise yapılan işleme göre farklı indirin oranları uygulanacak. Her yıl yenilecek olan protokol kapsamında, sağlık hizmetlerinden faydalanan oda üyeleri kendilerini, eş ve çocuklarını sisteme dâhil etmeleri gerekiyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir; “Üyelerimize sağlık alanında da katkı vermek amacıyla ilçemize konum olarak yakın özel hastaneler ile indirim protokolü imzaladık. Oda üyelerimizin daha rahat sağlık hizmeti almalarını amaçlıyoruz. Hem odamız hem üyelerimiz için gerekli bir çalışma olduğuna inanıyor, anlaşmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca katkılarından dolayı tüm hastanelerimizin yetkililerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

Oda Başkanı Kandemir ve üyelerine hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirten hastane yetkilileri; “Sağlık konusunda elimizden gelen bütün çabayı sarf ederek daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Atılan imzalarla birlikte bu anlaşmaların uzun süre devam etmesi dileğiyle protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Anlaşma yapmış olsak da tüm esnafımıza sağlıklı günler dileriz” dediler.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2778
04.04.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın