Pass

Adalet ve Kalkınma Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığı ve Zonguldak Kızılay Kan Merkezi İşbirliği ile köprü faciasın 6.yılında hayatını kaybedenler ve Mehmetçiğimiz in ‘Kan Ver Can Ver’ adı altında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Çarşı meydanında düzenlenen kampanyaya, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, İlçe Müfütüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, BBP İlçe Başkanı Şükrü Güner, Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karaalp, Çaycuma önceki Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Taşdemir, askeri personel ve çok sayıda partili ile vatandaş katılarak destek verdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu anlamlı bir günde Çaycuma’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek; ‘Köprü faciasında 15 vatandaşımızı kaybettik. Yıldönümünde böyle hayırlı bir işe teşebbüs edildi. Hem Çaycuma İlçe Teşkilatımızı hem Kızılay’ı tebrik ediyorum” dedi.

Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün ilçeden rekor bağış beklediklerini söyleyerek; “Bu kampanya belki Türkiye’ye ses verecek. Bu da çok güzel bir duygu. Çaycuma gerçekten marka bir ilçe” diye konuştu.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ise köprü faciası ve şehitleri adına anlamlı bir kampanya düzenlemek istediklerini belirterek; “Birçok vatandaşımız hastane kapılarında kan arıyorlar. Hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız. Böylece hiçbir vatandaşımız kan sıkıntısı ile karşı karşıya kalmaz. Hedefimiz 500 ünite kan. Bu amaca ulaşırsak çok mutlu olacağız. Çaycumalılar burada tarih yazmış olacak. Bu vesile ile köprü faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu. Kan bağışı kampanyasına büyük ilgi olurken akşam saatlerine kadar devem etti.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3039
06.04.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın